Predsednik Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke priznao je da postoji mogućnost da Mats Humels pojača minhenski Bajern, ali i da se Mario Gece vrati u matični klub.

Humelsu ugovor ističe 2017. godine i insistira na povratku u Minhen, gde je prošao omladinsku školu, pa “milioneri” moraju da ga puste jer im je leto poslednja prilika da zarade na transferu.


– Zabraniti odlazak Humelsu ne bi bio ispravan potez. Moramo da prihvatimo činjenicu da osam godina igra za Borusiju, uskoro će napuniti 28. rođendan i sasvim je normalno da razmišlja o drugim opcijama. Nismo u mogućnosti da ponudimo mnogo novca, rekao je Vacke, a prenosi Bild.

NOVE VESTI IZ RIMA: Toti potpisuje novi ugovor sa Romom

U drugom smeru mogao bi da krene Gece, ukoliko navijači Borusije odobre transfer nakon što je njegov prelazak u Bajern 2013. godine izazvao mnogo bure.

– Ukoliko bude dostupan, jasno je da ćemo pričati sa njim. Vrata Borusije su mu otvorena. Razgovaraćemo i sa navijačima i objasniti kako je otišao u Bajern, ali ne mislim da mu neće dati drugu šansu, zaključio je Vacke.

RAJKOVIĆ PATOSIRAO TRENERA: Haos u Izraelu (VIDEO)

Fudbaleri Borusije nalaze se na drugom mestu na tabeli Bundeslige, sa sedam bodova zaostatka za Bajernom.