23
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ GRMI: Za nerede su krivi Grobari i žandarmerija, ne Zvezda!

Objavljeno: 20.04.16 u 00:17

Generalni direktor Crvene zvezde nije želeo da ignoriše potencijalnu kaznu zbog nereda na derbiju.

U intervjuu koji je dao „Večernjim novostima“, Terzić se zapita šta je još trebalo Zvezda da uradi:

– Šta to Crvena zvezda nije uradila u organizaciji meča, što nisu uradili Bajern, Liverpul ili Barselona u svojim mečevima? U Zakonu o sprečavanju nasilja u sportu piše da je „organizator u saradnji sa MUP odgovoran za organizaciju“. Sastanke smo održali, bilo je više nego dovoljno redara… Iz prethodnih iskustava, očekujemo kaznu, ali neka mi objasne disciplinci šta to mi treba da uradimo da bismo u budućnosti sprečili nešto slično. Kad rulja krene!

OVO RANIJE NISTE VIDELI: Derbi na do sada nezapamćen način (VIDEO)

Što se njega tiče, krivac je jasan – podjednako navijači Partizana na istočnoj tribini i žandarmerija.

– Što navijači Partizana imaju probleme između sebe pa su pocepani na tribini, što upravu gađaju jajima, ne daje za pravo njihovoj militantnoj grupi da dođe na „istok“, što je uvek bila porodična navijačka tribina Zvezde. Nažalost, ulaznice su u slobodnoj prodaji, policija zna za taj problem i umesto da ih razdvoji ili pošalje na „jug“, oni dozvole dva puta za godinu dana da takvi napadaju obične ljude. Nedopustivo je da se na „istoku“ mešaju navijačke grupe i obični ljudi, rekao je Terzić, a odmah zatim i nastavio:

– Drugi problem je napravila žandarmerija ulaskom na severnu tribinu. Koja je njihova funkcija tamo, da brane Zvezdine navijače od Zvezdinih navijača? Ako su hteli da prave tampon-zonu, trebalo je da je prave na „istoku“, pa ako neko sa „severa“ preskoči ogradu, u rukama im je. Šta smo mi kao klub tu trebali da uradimo?, zapitao se za kraj Terzić.

GRČKI MEDIJI: Krvavi beogradski derbi ‘raj’ za naše huligane (FOTO)

0
0

23 Komentara

  1. Jedan kriminalac govori o bilo cemu.Dabogda nam sve islo nizbrdo kad nam sport vode ovakvi ljudi,a pritom ima podrsku od vlade.Nikad u zivotu necu ici na stadion da gledam partizan ,reprezentaciju niti bilo koji klub .OVAKVE LAZI BAHATOST I OSIONOSTnisam video u sportu odavno,Zbog takvih i njemu slicnih Srbija ce sve vise padati sad vec u provaliju.ZASLUZENO jer kako radis tako ti se vraca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaboravio je da kaze i STA JE BILO SA DJENOVOM i bogdanovim??? Sta je bilo sa navijacima zvezde koji su NAMERNO USLI NA TEREN I PREKINULI UTAKMICU SA albanijom PO NJEGOVOM NAREDJENJU, da bi se optuzio neko iz FSS….? Ostavi ti sever i zandarmeriju, to zna covic da objasni. A sta je bilo sa 1- 2, pa 2-6 OFK, NAMESTENA UTAKMICA, PRETNJE , UCENE, ISTRAGA… I ??? Lopino, to treba da objasnis ovo drugo sve zna covic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa onda Idiote pusti žandare neka polome svakom navijaču po jednu nog nemoj da ih žališ jer ti ih podržavaš da prave nerede .

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma ljudi to su grobari koje ovo stalno namestaju da se Zvezda kazni da bude bez publike,bas cudno da se uvek desi na Marakani da oni provociraju Zvezdine navijace,treba im zabraniui vise ulazak na Marakanu svaki derbi bez njih pa da vidimo posle a ja mogu da se kladim da je to sve izlezirano iz policije isto da napadnu sever zato sto sam siguran da je neki napaceni grobar kod njih koji sedi u policiji 1000 posto tamo malo neka se ispita pa ima o za policiju valjda zakon !!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Terza je potpuno u pravu! Šta je žandarmerija tražila na severnoj tribini? Samim ulaskom tamo moralo je da pukne, tampon su trebali da prave na istočnoj tribini!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ma da kako da ne.Zvezdini navijaci su zlato a zandarmerija je onako bila na severnoj tribini.Na zalost ovo je drzava Srbija i sve je moguce,na kraju ce opet Partizan da bude za sve kriv.

    0
    0
    Odgovori
  7. ..Grobari i zandarmerija su takodje „krivi“ sto si TI abolirano lice s’ poternice i jos na slobodi, a imas krim. dosije debljine zida u zabeli…

    0
    0
    Odgovori
  8. Ovaj čovek nema ni grama obraza. Isto su rekli i u Partizanu pa su dobili tri tekme bez publike za mnogo manji nered.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovaj izgleda ne vidi šumu od drveća. Jesi li ti bio na utakmici uopšte, čovek pod hitno mora da promeni terapiju…

    0
    0
    Odgovori
  10. Takoje kolega DELIJE NA SEVER a grobari na jug.A to sto partizan ima zabranjene,zaljubljene,zbunjene,zajbane ,zavracene itd itd itd .Nije PROBLEM ZVEZDE!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  11. Sto je Tvorza nervozan? Pa ti navijaci kakvi su takvi su, ali su njihova dela zlato u odnosu na ono sto si ti radio u ovoj zemlji. Uostalom, imas ti vise i zatvora i skrivanja od pravosudnih organa, nego vecina navijaca.

    0
    0
    Odgovori
  12. Sve lepo receno.. samo je zaboravio da spomene da se nista nikada ne desava slucajno. Pa nije zandarmerija valjda previdela da ce jedna navijacka grupa biti na tribini sa obicnim navijacima. Sve je uradjeno namerno, a sad ce kao i na proslom derbiju da pljuste krivicne i zabrane samo za navijace Zvezde. I dalje vazi ona iz devedesetih: koalicija, grobari, policija!

    0
    0
    Odgovori
  13. Terzicu svaka ti je na mestu, samo na poligrafu da sve to potvrdis i svi cemo ti poverovati. Nego je l neko to ostavio ludnice i zatvore sirom otvorene?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter