0
Evropske lige

DA LI JE NA POMOLU TRANSFER LETA: Lester se okuražio i naciljao – Frančeska Totija

Objavljeno: 20.04.16 u 17:54

‘Princ Rima’ poznat je po svojoj prvrženosti Romi, ali bi poslednji događaji u tom timu mogli da Totija presele u neku drugu ligu.

Velika prašina podigla se u Italiji prethodnih dana od kako je na površinu izašla informacija da je u svlačionici Rome došlo do žestokog sukoba između trenera Lućana Spaletija i večnog kapitena Frančeska Totija.

To je još više podstaklo priče o njegovoj selidbi iz svog Rima, o čemu se već neko vreme govori, jer Totiju ugovor sa Romom ističe na kraju tekuće sezone.

NAPETO: Sukob Spaletija i Totija u svlačionici Rome

Postoji mogućnost da se ‘princ Rima’ prihvati neke od funkcija u klubu, ali je više verovatno da će napustiti voljeni klub i otisnuti se u neku drugu ligu. Spominjala su se dva kluba iz Emirata – Al Džazira i Al Ahli, kao i odlazak ‘preko bare’ u MLS, a sada je u red stao još jedan klub, svima dobro poznat ove sezone.

Naime, italijanski mediji prenose da je menadžer Lestera Klaudio Ranijeri već razgovarao sa Totijem oko transfera i nagoveštavaju da bi vrlo lako moglo da dođe do ovog transfera.

Toti je prethodnog vikenda bio strelac gola za Romu kojim je ovaj tim izbegao poraz na gostovanju Atalanti u Bergamu.

SERIJA A: Ludnica u Bergamu i goleada bez pobednika, Roma ne može bez Totija (VIDEO)

Toti je još ranije rekao da će odluku o nastavku svoje karijere objaviti u maju ove godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter