0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV ODGOVORIO TOMIĆU: Nisam trom, to se samo tako čini (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.16 u 09:58

Trener Partizana Ivan Tomić zamerio je centarforu tima Valeriju Božinovu da ima višak kilograma i da je zbog toga često van tima.

Bugarski internacionalac je pojasnio o čemu se tačno radi i poručuje da oni koji ga plaćaju imaju pravo i da ga kritikuju.

– Osećam se dobro. Trčim, trudim se, dajem sve od sebe. A to što se pojavilo u novinama meni na jedno uvo uđe na drugo izađe. Ja sam profesionalac. Hoću da pričam na terenu. Mogu da me kritikuju predsednik, sportski i generalni direktor Ivica Iliev i Miloš Vazura, kao i trener Ivan Tomić. Partizan je klub koji mi je dao sve. Svi koji su u Partizanu, jer mi oni daju platu. I saigrači i navijači. Kad sam potpisao ugovor pristao sam na neka pravila. Ja sam primer mladima i svim ostalim saigračima. Ne postoje savršeni ljudi, pa nisam ni ja, ali se trudim da na terenu pokažem kakav sam profesionalac, rekao je između ostalog Božinov za Partizan TV.

KUP SRBIJE: Javor čuva prednost u Čačku, Partizan bez Evertona u Subotici

Što se tiče svoje kilaže centarfor crno-belih tvrdi:

– Moja struktura tela je malo drugačija od saigrača. Zato se čini kao da sam trom, da nisam brz. A nije to. Nego, igrao sam u Italiji i Engleskoj, gde se radilo više u teretani, na snazi. Ko je igrao u Italiji zna kako se tamo radi.


(Izvor: Youtube/DanasConferences)

Izjavu Valerija Božinova možete da vidite od 32:40 minuta snimka.

SLUTE LI NEŠTO: Spartak apeluje na to da se ‘Davidu’ dozvoli da pobedi ‘Golijata’?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter