0
Fudbal

VREMEPLOV: Najlepši gol u karijeri Vladimir Jugović je dao za Atletiko (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.16 u 23:55

Vladimira Jugovića samo po dobru pamte nešto stariji navijači Crvene zvezde pošto je popularni Juga bio deo generacije koja je došla do evropskog i svetskog trona. Sa dva gola u meču protiv čileanske ekipe Kolo-Kolo bio je jedan od najzaslužnijih za trofej osvojen u Tokiju 1991. godine, ali ti pogoci uz onaj za Juventus iz penala u finalu Lige šampiona mogu da se podvedu pod najvažnije. Najlepši je postigao za madridski Atletiko i to u revanš meču osmine finala Kupa UEFA protiv Saragose u sezoni 1998/99. Gosti su na Visente Kalderon stigli sa prednošću od 2:1 iz prvog meča, ali je već u prvom poluvremenu sa dva pogotka doneo preokret ukupnom rezultatu.

VREMEPLOV: Prva čarolija Ronaldinja u Barseloni koja je najavila njegovu vladavinu fudbalom (VIDEO)

Drugi je dao sa bele tačke, a onaj najlepši već u 16. minutu kada je posle dodavanja Zorana Njeguša sam sebi podigao loptu tako da je leđima okrenut golu gostiju morao da hvata „makazice“. Na njegovu i sreću svih koji navijaju za Atletiko lopta je završila u golu.

(Izvor: Youtube/Canal de 1991atletico)

Uspela je Saragosa da kizbori produžetke posle kojih je poražena sa 4:1, a Atletiko je nastavio svoj pohod preko Rome koju je eliminisao u četvrtfinalu, ali je poražen na korak od finala od Parme ukupnim rezultatom 5:2 (3:1, 2:1).

VREMEPLOV: Mnogi za ovaj šut kažu da je bio ‘pokušaj ubistva’ Huga Almeide (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter