0
Evropske lige

Nekoliko nedelja unazad javna je tajna da leto donosi promene na klupi Mančester Junajteda, a najnovije spekulacije o dolasku Žozea Murinja na Old Traford i prvom letnjem pojačanju Junajteda nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

IGUAIN PRVA ŽELJA MURINJA: Portugalac merka pojačanja za Junajted

Objavljeno: 17.04.16 u 12:31

Nekoliko nedelja unazad javna je tajna da leto donosi promene na klupi Mančester Junajteda, a najnovije spekulacije o dolasku Žozea Murinja na Old Traford i prvom letnjem pojačanju Junajteda nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Engleski ‘Dejli Miror’ piše da je Murinjo ubeđen u činjenicu da će od leta sedeti na klupi Junajteda, on je toliko siguran u to, da je već napravio spisak pojačanja. ‘Miror’ navodi da je prva želja ’posebnog’ argentinski napadač Gonzalo Iguain.

ŠOKANTAN PODATAK: Neverovatna cena Luke Jovića i Ivana Šaponjića!

Ovaj 28-godišnjak je u dresu Napolija u tekućoj sezoni postigao 32 pogotka na 31. utakmici. Napoli je odredio visinu obeštećenja od 95 miliona funti, s obzirom na to da ovom fudbaleru ugovor ističe za dve sezone, engleski mediji očekuju da italijanski klub pristane i na nešto manju sumu novca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter