6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATEMATIKA: Može li Zvezda do titule u Čačku ili mora da čeka do Velikog Četvrtka?

Objavljeno: 16.04.16 u 21:15

Remi u 151. večitom derbiju odredio je i rasplet plej-ofa Superlige Srbije odnosno dao je odgovor kada bi najranije Crvena zvezda mogla najranije do nove titule prvaka države.

S obzirom da crveno-beli na šest kola pre kraja šampionata imaju 12 bodova više od Čukaričkog, a 14 od Partizana prostom računicom se dolazi do rešenja da trijumfom u Čačku protiv Borca sledećeg vikenda Zvezda NE MOŽE do novog trijumfa, a razlog tome je što će u nedelju snage odmeriti upravo prva dva pratioca pa će neko morati da osvoji bodove.

LUKOVIĆ BESAN: Sve je bilo u redu, osim Evertona!

Naime, kako će posle tih utakmica u opticaju da ostane još po 15 bodova bilo koji ishod duela Partizan – Čukarički ne može crveno-belima da da prednost veću od te brojke.

Navijačima Crvene zvezde možda to i neće toliko teško da padne pošto će zajedno sa ekipom moći da slave titulu na mestu gde to najčešće i rede odnosno na stadionu Rajko Mitić u četvrtak 28. aprila kada je na programu 3. kolo plej-ofa, a u kom će tim Miodraga Božovića da ugosti Čukarički.

HAOS ISPRED MARAKANE: Napadnuti čelnici Partizana!

Pobede Čukaričkog i Vojvodine u utakmicama 31. kola jasno su prepolovile gornji deo tabele odnosno uiz Crvenu zvezdu i partizan ova dva kluba su trenutno bliže izlasku u Evropu u odnosu na ostale klubove koji se nadmeću u plej-ofu.

UŽASNE SCENE: Pala je krv na severu, povređeni i navijači i policajci (FOTOGALERIJA)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
SUPERLIGA 31. kolo:

Plej-of, 1. kolo:

Rezultati:

Vojvodina – Radnički Niš 4:0 (4:0)
(Puškarić 3, Sekulić 16, Ašćerić 35, Trujić 42)

Voždovac – Radnik 1:2 (0:1)
(Ivković 71 – Arsić 17, Mutavdžić 60)

Crvena zvezda – Partizan 1:1 (0:0)
(Sikimić 85 – Everton 90+4)

Odigrano u petak:

Čukarički – Borac 3:1 (2:1)
(Pavlović 16, 30, 61 – Vujaklija 37)

Plej-aut, 1. kolo:

Rezultati:

Javor – Spartak 0:2 (0:1)
(Mudrinski 3, Ivanović 87)

Novi Pazar – Jagodina 3:2 (1:0)
(Matos 34, Ubirapir 61, Vasilić 71 – Kjemereh 47, Lečić 57)

Metalac – OFK Beograd 1:1 (0:0)
(Merdović 61 – Andrić 77)

Nedelja, 17. april:
17.00 Mladost – Rad
[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

6 Komentara

  1. Ma neka im titule,gde ce prvenstvo pamtiti po sumnjivim pobedama nad ofk-om i partizanom, blizi im se kairat i slicni,bice lekcije za crveno bele,pozdrav. Bravo Partizan,da ste se potrudili pobedili bi Zvezdu.

    0
    0
    Odgovori
    • Da su se potrudili možda bi stvorili neku šansu u toku utakmice. O čemu ti pričaš? Koga bi pobedili? Za 90 i kusur minuta imali situaciju za gol kad je Brašanac faulirao Lukovića i ostao 1 na 1 sa Kahrimanom i gol dat posle šuta iz oćaja i loše golmanove intervencije. Taj isti majmun što je dao gol je minut pre gola zaslužio direktan crveni kada je udario Plavšića laktom u glavu. Rendulić dobio prvi žuti kad je Neca zvani epi napad pao preko njega. Inače dodjite sutra na Zvezdin trening i tražite od Cvetkovića da iz malog džepa izvadi i vrati vam vašeg najboljeg igrača.

      0
      0
      Odgovori
  2. zamisli covece kada si u pravu , kakav peder ovaj sudija nijedan penal nam nije dosudio , iskljucio im igraca tek na kraju tekme , bruka , a gol partizana iz cistog ofsajda i jos onog evertona tole karadzic naucio da igra , nemogu da verujem jebote , ovakvi propusti na stetu zvezde nisu se desili ni u jedom kolu sve do sad nevidjena kradja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter