10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAHRIMAN POKLONIO PARTIZANU IZJEDNAČENJE: Bomba Evertona i ples pred Delijama (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.16 u 20:04

Potpuno neočekivano, u poslednjem minutu nadoknade vremena, Partizan je došao do izjednačenja.

Taman kada se činilo da će Crvena zvezda ostvariti i treću pobedu u ‘večitim’ derbijima ove sezone, stiglo je izjednačenje.

Posle jednog centaršuta, lopta je izbačena van kaznenog prostora, gde ju je zahvatio Everton Luiz i strahovito jako je poslao ka golu Zvezde.

Ipak, nije to bilo toliko precizno, išlo je pravo u Kahrimana, koji je ipak dozvolio da ga lopta prevari i uđe u mrežu.

(Izvor: youtube / GOAL365HD)

Posle gola Everton je otrčlao do severne tribine gde je provocirao Delije plesom ispred njih i pokazivanjem na grb Partizana, zbog čega je zaradio isključenje i odlazak na tuširanje pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

0
0

10 Komentara

  1. jebote ala ste se primili , sta bi bilo da smo vas dobili , toliko ste mali i iskompleksirani garagani hi hi hi smrc

    0
    0
    Odgovori
  2. partizan je uvek bio ,klub sa promasajima,uposlednjih 2o godina,izracunajte koliko imaju pobeda itd.a i pre togA,a u jugoslaviji,bio je na zacelju

    0
    0
    Odgovori
    • Ne sekiraj se ti,zumbule, za nas. Svoj ti pos’o gledaj, i svoj raspali placizan… Nego, nema onog glodara do jaja, verovatno je na aparatima…

      0
      0
      Odgovori
  3. sto decko bas lepo igra , a desava se da se pogresi , nije mi jasno sto bi on poklonio izjednacenje ko bi normalan to uradio, desilo se tako

    0
    0
    Odgovori
  4. A cemu nervoza i pretnje?Bolje sprdnju sa njima da teramo sto bi rekao nas narod,ako je njima uspeh – 14 bodova na 6 kola do kraja onda neka se raduju!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovom indijancu je bolje da ne izlazi na ulicu posle onog plesa!Vise nece moci ni da hoda a ne da plese ili igra!Aj sto ga je us..lo za gol al onakav bezobrazluk ce mu se vratiti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter