9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ PARTIZANA OSULI PALJBU: Kod nas se ovakav skandal ne bi dogodio!

Objavljeno: 16.04.16 u 22:23

Incidenti u loži stadiona ‘Rajko Mitić’ poseban su segment današnjeg 151. ‘večitog’ derbija između Crvene zvezde i Partizana.

Osim što je na derbiju bilo mnogo incidenata na istočnoj i severnoj strani stadiona, a na terenu sve ‘zakuvao’ Everton Luiz provokativnom proslavom gola u 95. minutu, burno je bilo i u loži našeg najvećeg stadiona.

HAOS NA MARAKANI: Napadnuti čelnici Partizana!

Napad navijača Crvene zvezde na rukovodstvo Partizana je potvrdio i Miloš Vazura u izjavi agenciji Beta po bezbednom uklanjanju sa stadiona.

– Grupa navijača je pokušala da uđe u našu ložu, ali nije uspela pošto ih je zaustavilo naše obezbeđenje. Posle toga je došla policija, a 15 minuta posle toga smo izašli. Takve stvari na našem stadionu ne mogu da se dogode. Eto, skoro je bio derbi i ništa slično nije desilo – rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Iako su čelnici crno-belih pre samo nedelju dana doživeli veliku neprijatnost na svom stadionu, od svojih navijača, kada su bili gađani jajima.

MIHAJLOVIĆ RAZOČARAN: Kako da igram kad su mi devojka i majka u srcu nereda?!

0
0

9 Komentara

  1. Pa prosle nedelje su vas vasi navijaci gadjali jajima jajare jedne grobarske, niko vas prstom tako nije na Marakani samo ste u prolazu bili vredjani, ali kada bolje pogleda se to i nisu uvrede vec Surova Istina !

    0
    0
    Odgovori
  2. Баш ме интересује колика ће казна бити и кад ће почети и кад ће комисија заказати „хитан састанак“ поводом сцена из дербија како би се казнила Вођина љубимица

    0
    0
    Odgovori
  3. Bar niste gadjani jajima a to sto se nikada nebi desilo na vasem stadionu si u pravu sto posto da je nemoguce jer vi nemate stadion!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Vazura,ne podrzavam nerede, ali bice pravi uspeh, da tebe,i jos neke udalje iz Partizana, niste vi za upravu Partizana, bice stvarno dobro i korisno za klub, da ti i jos neki napustite stadion partizana, to vam predlaze navijac Partizana. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter