Sa početkom od 18 sati na programu je najveća srpska fudbalska svetkovina odnosno počinje 151. večiti derbi.

Na nešto više od sat vremena od početka pojavio se protokol odnosno saznalo se koje timove će na teren da pošalju treneri.


U timu Crvene zvezde postoje dva iznenađenja u odnosu na najavljeni sastav odnosno u timu su Miloš Cvetković i Marko Grujić umesto očekivanih Marka Petkovića i Srđana Plavšića. Na desnom beku je izmena čini se prinudna pošto Petković ima problema sa povredom, dok se Grujić iznenada pojavio u veznom redu odnosno čini se da je rešio problem sa leđima.

na drugoj strani Tomić kao što se i očekivalo kreće bez klasičnog napadača odnosno ponovo će na poziciji “lažne devetke” da igra kapiten Saša Ilić. U tim se vratio Alen Stevanović, a pored dvojice navedenih Zvezdin gol će da napadne i Nemanja Mihajlović najbolji igrač Partizana u prolećnom delu šampionata.


Crvena zvezda – Partizan 18.00

Stadion: Rajko Mitić
Kapacitet: 50.000
Sudija: Aleksandar Vasić
Pomoćnici: Vladimir Jovanović i Milan Mihajlović.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Cvetković, Rendulić, Luković, Ibanjez – Donald, Le Talek – Grujić, Katai, Srnić – Vijeira

PARTIZAN (4-3-3): Šaranov – Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac – Everton, Brašanac, Kosović – Stevanović, Mihajlović, Ilić

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo