12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DERBI: Everton sprečio novu Zvezdinu pobedu, Kahriman tragičar (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.16 u 20:04

Bili su blizu Crvene zvezde da treći put ove sezone savladaju u domaćem šampionatu ekipu Partizana, ovog puta u 1. kolu doigravanja, ali je to sprečio Everton Luiz golom sa oko 35 metara.

Posle prilično lošeg prvog poluvremena u kojem nismo videli nijednu šansu iz kategorije „stoodstotnih“ drugo poluvreme 151. večitog derbija bilo je daleko zanimljivije po tom pitanju.

Crno-beli su na svojoj strani imali „šansu utakmice“ sve do 85. minuta, pošto je darko Brašanac bio taj koji je prvi mogao da zatrese mrežu, ali ga je u tome sprečio Damir Kahriman koji je i večeras bio vrlo siguran.

KAHRIMAN SPREČIO VOĐSTVO PARTIZANA: Brašanac imao najbolju šansu na meču (VIDEO)

Odličan je i na drugoj strani bio Bojan Šaranov pošto je u dva navrata sprečio Aleksandra Kataija da ga savlada, ali ništa nije mogao da uradi u već spomenutom 85. minutu kada ga je topovskim udarcem savladao Predrag Sikimić.


(Izvor: Youtube/Goal 365 HD)

Zanimljivo je da je iskusni napadač u igru ušao samo zato što se povredio Hugo Vijeira odnosno teško da bi u suprotnom večeras zaigrao.

ZVEZDA NASTAVILA DA PRITISKA: Prelepo dodavanje Grujića i velika šansa za Ibanjeza (VIDEO)

Već je isticao četvrti minut nadoknade vremena kada je posle jednog odbitka Everton Luiz odapeo „strelu“ sa oko 35 metara, a pomogao mu je dosta i Damir Kahriman koji je loše reagovao, a opravdanje bi moglo da mu bude to što je bio „markiran“ odnosno kasno je video loptu.


(Izvor: Youtube/Goal 365 HD)

Ni ovaj derbi nije mogao da prođe bez incidenata i prekida utakmice. Najpre su navijači Partizana već na startu prekinuli utakmicu, da bi tokom poluvremena na severnoj tribini došlo do velikih nereda koje je regulisala žandarmerija.

NEREDI NA SEVERU: Žandarmerija potisla Delije (VIDEO) (FOTO)

Posle ovakvog ishoda Crvena zvezda je ostala na 14 bodova viška u odnosu na Partizan tj. 12 u odnosu na Čukarički. Samim tim bez obzira na ishod utakmice Partizan – Čukarički crveno-beli ne mogu do titule već u narednom kolu, ali zato posle utakmice 3. runde plej-ofa u kojoj 28. aprila dočekuju „brđane2 na Marakani.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Superliga Srbije, plej-of, 1. kolo

Crvena zvezda – Partizan 1:1 (0:0)
(Sikimić 85 – Everton 90+4)

Stadion: Rajko Mitić
Gledalaca: oko 40.000
Sudija: Aleksandar Vasić
Pomoćnici: Vladimir Jovanović i Milan Mihajlović
Žuti kartoni: Rendulić, Le Talek, Sikimić, Katai (Crvena zvezda) – Gogua, Ilić, Everton (Partizan)
Crveni kartoni: Rendulić, Ibanjez (Crvena zvezda) – Everton (Partizan)

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman – Cvetković, Rendulić, Luković, Ibanjez – Donald, Le Talek – Grujić (57 Plavšić), Katai, Srnić (78 Ristić) – Vijeira (53 Sikimić)

PARTIZAN (4-3-3): Šaranov – Bandalovski, Gogua, Jovanović, Bogosavac – Everton, Brašanac, Kosović – Stevanović (83 Vlahović), Mihajlović, Ilić (73 Božinov)
[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

12 Komentara

  1. Bez pomoci sudije, eto Zvezda dobro prosla, da se Partizan potrudio,dobio bi,pobedio bi. Everton majstorski raspalio, a Kahriman bup golcic,kiks, bravo crno beli bilo je solidno,bice bolje,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. nije ovo radost sto smo dali gol , to je zbog toga sto se zvezda dize po medijima u nebesa a nemoze ovako los partizan da dobije e to ti je vasa prava vrednost , zivi bili pa videli u kvalifikacijama, a takav nam je fudbal

    0
    0
    Odgovori
    • Hahahaha! Ti si cemeran! Taktika vam je bila „ko predje centar da mu umre mama“….mislio sam da igramo protiv CSK Celareva a ne protiv malog komsijskog kluba….Bog vam poklonio bod i ti sad pametujes…Radasine sa malim „R“

      0
      0
      Odgovori
  3. koja euforija medju grobarima zbog remija sa zvezdom.Stvari su se dakle vratile na svoje mesto.Inace,igrali ste bunker kao surdulica protiv velikog sampiona.Razlika je u klasi

    0
    0
    Odgovori
    • i jel vam i dalje nesto nije jasno ili da opet delimo bodove i igramo jos jedan derbi???Kako komentarisete sudjenje grobosi-digitronci???

      0
      0
      Odgovori
  4. Kahriman nije kriv. Ostavite čoveka na miru. Koliko je Partizan bio loš da je čoveku opala koncentracija, a možda je malo i dremao. Tomić je počeo da brlja sa timom i postavkom igre. Prvo počne meč bez centralnog napadača , a kada smo branili goli život on uvede dva napadača koji su beskorisno posmatrali kado se llomi partizanova odbrana. Brašanac i stevanović očajni, a samo Bog zna zašto nam je poklonio remi.

    0
    0
    Odgovori
  5. sto je tragicar , to je fudbal ,pogresio ,pa koji golman moze da brani ovakav projektil, sa 59 metara , decko glavu gore bice jos ovakvih golova nemoj da places smrc smrc hi hi hi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter