10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA KOGA LI ĆE NAVIJATI? Legenda svetskog sporta dolazi na ‘večiti’ derbi

Objavljeno: 15.04.16 u 20:32

‘Dobar glas daleko se čuje’ – ta se izreka može se primeniti i kada se radi o svetski poznatom ‘večitom’ derbiju između Crvene zvezde i Partizana.

Legendarni kubanski atletičar Havijer Sotomajor, svetski rekorder u skoku u vis (2,45) i promoter 29. Beogradskog maratona izjavio je danas da obožava fudbal i da će, ukoliko bude imao vremena, otići na utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

– Obožavam fudbal, iako najviše volim bejzbol. Ako budem imao vremena pokušaću da dođem na stadion i pogledam najveću utakmicu u Srbiji – iznenadio je Sotomajor sve prisutne na zvaničnoj najavnoj konferenciji za medije uoči Beogradskog maratona.

SLS (PLEJ-OF): Borac ‘častio’ Čukarički, het-trik Pavlovića (VIDEO)

Večiti derbi, 151. po redu, igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

0
0

10 Komentara

  1. Derbi ko derbi. Namesten kao i prosla 2 tako da zvezda pobedjuje. Iako Partizan ima MNOGO bolji tim od njih izgubice zbog vucica i ostale bagre koja vlada ovom propalom zemljom. Ali Patrizan ce se boriti do zadnjeg daha iako je i sudija namesten. Kako god lepo kaze pesma „Imas mnogo vise namestenih titula, medjusobne utakmice svaka kradena…“

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne, grobaru do koske, ja to ovako gledam…. Partizan je muskog roda a ona je zenskog roda, lep spoj pa udri! ne moras bas biti explicitan, kazes on i ona umesto strejt, ili ….ndj boze!
    Osisacemo vam travu u rupcagi, moramo spremiti teren za neki novi Qurairatc! Kaze mali Srdjica da je imala ona i on idealnu sezonu….! Pa, mali misu ispali iz kupa na sramotan nacin i ispali iz Evrope na jos sramotniji nacin … i idealno, a?! Kod njih moze sve, koliko vam je porastao minus po SDK? Ne priznajemo izvestaj Terze, on rapidno smanjuje lazuci . A da vam se nije pojavio Liverpul nacisto bi nestali sa lica zemlje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter