5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE PRED DERBI: Zvezdi se vraća na teren veoma važan igrač

Objavljeno: 15.04.16 u 00:22

Crvena zvezda je posle današnjeg treninga dobila još jednog igrača iz prve postave oporavljenog za derbi.

Bilo je pitanje u kom sastavu će na megdan Partizanu izaći četa Miodraga Božovića. Na povredu se već duže vreme žali Marko Grujić kog nema u timu skoro mesec dana, a već neko vreme na terapijama je i desni bek Marko Petković. Već duže vreme u timu nema ni štopera Save Pavićevića.

PROBLEMI ZA ZVEZDU SE NASTAVLJAJU: Još jedan ključni igrač van stroja

Ipak, dobra vest za Delije i Miodraga Božovića jeste ta da će desni bek Marko Petković biti spreman za subotnji duel sa Partizanom. On je bio na pregledima i konstatovano je da je lakša povreda sanirana. Po informacijama koje je HotSport dobio iz kluba Petković bi trebalo da zauzme svoje mesto u defanzivi po desnom boku.

POBUNIO SE KIRILENKO:Treba zabraniti ovakvu podršku navijača kakvu ima Zvezda!

Kada je reč o Marku Grujiću, on je pod znakom pitanja. Vezista je sam istakao da još uvek oseća bolove i da teško trenira. Ipak, Delije se nadaju da je to samo „blef“ i da će Marko Grujić biti u subotu na terenu stadiona „Rajko Mitić“.

0
0

5 Komentara

  1. Zar nije malo cudno da se ekipa kojoj je Petkovic veoma vazan igrac ovako lagano seta kroz prvenstvo? Zvezdina odbrana je ispod prosjeka cak i za Superligu, cast Ibanjezu i njegovim ofanzivnim kvalitetima. Svaki tim koji je zelio (a mnogi nisu zeljeli) im je lagano zabijao golove, vecinom preko tog Petkovica. Partizan sa Krstajim i Savicem je primao vise golova nego ova Zvezda, a taj Partizan je igrao Ligu sampiona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter