4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ŠOU BOŽOVIĆA: Evo kako rakijom trener Crvene zvezde leči stres…

Objavljeno: 15.04.16 u 18:28

Treneri fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan bili su gosti Fakuleteta za sport i fizičko vaspitanje (DIF) gde su odgovarali na pitanja studenata.

I dok je strateg Partizana, Ivan Tomić kao uvek bio ozbiljan, šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Božović je na pitanja odgovarao u svom stilu – duhovito. Najviše osmeha kod studenata je izazvao odgovorom na pitanje kako leči stres posle utakmice.

LUIS IBANJEZ ZA HOTSPORT: Bodovi i krcate tribine za puno srce! (VIDEO)

– Ostajemo posle utakmice sat-dva u mojoj kancelariji. Imamo domaću lozu iz Crne Gore. Ako smo dobili popijemo po dve-tri, ako izgubimo – isto! To je najbolji antistres. Veliki je pritisak posle utakmice i najbolje je da pobegnete kući i da se malo smirite – istakao je Miodrag Božović.

FOTO-UBOD: Abubakar objasnio koji je srpski tim omiljen u Kini (FOTO)

Trener Partizana, Ivan Tomić je otkrio sistem rada Fabija Kapela, koji je, čini se, pomalo nepravedan.

– Sarađivao sam sa Kapelom. Imao je svoju grupu od 15 igrača, oni drugi ga nisu zanimali. Ja sam recimo bio u toj drugoj grupi i osetio sam to na svojoj koži. Ja sam više za miks između Kapela i Zemana. Apsolutno su različiti po svakom pitanju. Po stilu igre, saradnji sa medijima. Zato je najbolja sredina – rekao je Tomić.

0
0

4 Komentara

  1. Posle mnogo rakije i vina, jel’ bolja ku**rva ili cura fina..ili ONo TRECE, a grofe, tradicija iz vaseg kluba se ZNAAAAAA .!. XXAAXXAA .!. Geylijeeeeeeeeeeeee

    0
    0
    Odgovori
  2. Posle mnogo rakije i vina, jel’ bolja ku**rva ili cura fina..ili ONo TRECE, a grofe, tradicija iz vaseg kluba se ZNAAAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter