2
Domaći fudbal

SVAKODNEVNO PRATI DEŠAVANJA: Oglasio se Lotar Mateus po pitanju povratka u Partizan

Objavljeno: 14.04.16 u 00:07

Lotar Mateus pun je hvale za bivšeg sportskog direktora, a sada kandidata za predsednika Partizana Nenada Bjekovića.

Kada se pojavila mogućnost da Lotar Mateus ponovo zauzme funkciju u Humskoj, navijači Partizana mahom su na društvenim mrežama pozitivno prihvatili tu ideju. Ovog puta umesto klupe, prema najavama seo bi u fotelju sportskog direktora, ali sve ukoliko vlast preuzme opozicija na čelu sa Nenadom Bjekovićem

Njegov uticaj, ugled i ime u svetskom fudbalu vrlo verovatno doneli bi isto to i Partizanu u evropskim okvirima, što se navijačima u prvi mah dopalo.

– Pratim konstantno dešavanja u Partizanu. Beograd i Partizan su u mom srcu. Ubeđen sam da Partizanu nedostaje osoba koja oseća klub, koja je provela određeni period u njemu, neko ko je iz sportske priče i neko ko živi za klub. Zato mislim da je Nenad Bjeković pravo rešenje za Partizan. Svi drugi koji se preporučuju, to hoće da urade iz interesa, a vrlo dobro znam da je jedini Bjekovićev interes, u stvari, Partizan – rekao je Mateus u izjavi za ‘Novosti’.

BJEKOVIĆ SPREMIO PRAVU BOMBU: Ništa od Babovića, direktor Partizana će biti svetski poznato ime!

Na pitanje da li je tačno da mu je ponuđena funkcija sportskog direktora Partizana, Mateus je odgovorio diplomatski, ali bi se iz toga moglo zaključiti da ‘gde ima dima, ima i vatre’.

– Želim da pričam pre svega o Bjekoviću. Izbor na poziciju predsednika bila bi kruna njegove karijere i označio bi povratak Partizana na put uspeha. On je tu da podrži svakog igrača i trenera, da porazgovara sa svakim zaposlenim. Da prokomentariše bilo koji detalj i sa običnim navijačem zato što svi oni u njemu vide klub – pun je hvale o Bjekoviću legenda nemačkog fudbala.

UPRAVA UDARILA NA LEGENDU: Partizan ostao bez ‘mašine’ za donošenje miliona

– Partizan, kao i srpska reprezentacija jednostavno moraju da budu na svakom velikom takmičenju. Srbija je rasadnik talenata koje treba samo dobro i pažljivo usmeriti i uspeh je zagarantovan. Partizan i Srbija zaslužuju mnogo više.

Kada se seti perioda provedenog u Partizanu, pojavi mu se osmeh na licu.

– Sećanja su predivna i nezaboravna. Partizan s Bjekovićem ponovo može da uspostavi sistem koji obezbeđuje povratak na najveću evropsku scenu. Klub i navijači to zaslužuju – zaključio je Mateus.

PARTIZAN U PROBLEMU PRED DERBI: Nova povreda zadaje glavobolju Tomiću

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter