2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA ZVEZDU SE NASTAVLJAJU: Još jedan ključni igrač van stroja

Objavljeno: 14.04.16 u 16:07

Crveno-beli bez sjajnog veziste.

Marko Grujić verovatno neće nastupiti na 151. večitom derbiju, bar sudeći prema njegovim rečima „Tanjugu“:

PRINUDNO IZNENAĐENJE: Miodrag Božović kombinuje za derbi

– Idem redovno na terapije, ali još imam bolove. Juče smo imali dva malo jača treninga i teško mi je bilo. Ne znam da li ću igrati. Mogu da igram preko bola, ali ne znam koliko je to pametno. U razgovoru sam sa trenerom Božovićem i odgovornima iz Liverpula, pa ćemo doneti odluku.

Fudbaler je van stroja više od mesec dana, a Zvezda je za to vreme osetno pala u formi. Ipak, ne sumnja u saigrače:

– Cilj se zna, želimo da pobedimo i samo o tome razmišljamo. Obezbedili smo titulu, ali kada vidiš teren i atmosferu sa tribina sve ostaje po strani. Partizan je u boljoj formi, ali mi smo favoriti. Tomić je unapredio igru Partizana, uveo nekoliko mladih igrača sa velikim potencijalom. Dobro igraju, nižu pobede, ali i mi znamo našu snagu. Ako odigramo dobro u veznom redu, verujem da ćemo slaviti. Malo smo slabije počeli prošli derbi u Humskoj, mekano, ali smo kasnije ipak uspeli da preokrenemo na individualni kvalitet. Ako odigramo kao što znamo, pobeda neće izostati, zaključio je Zvezdin vezista.

POZNAT SUDIJA ZA DERBI: Glavobolja i za Zvezdu i za Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Mislim da je mnogo bolje resenje da igra Plavsic na njegovom mestu jer je spreman ko zapeta puska,pokretljiviji i brzi od Grujica a jos i streptomicin za groblja.Gruja neka udje zadnjih pola sata kad vec budemo imali 2-3 gola prednosti i upise jos jednu pobedu u derbiju,pre odlaska u Liverpul.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter