9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRINUDNO IZNENAĐENJE: Miodrag Božović kombinuje za derbi

Objavljeno: 14.04.16 u 10:01

Utakmica 1. kola plej-ofa Superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana neće doneti novog prvaka države, ali mogla bi da otkloni svaku dilemu oko toga.

U slučaju da crveno-beli i treći put ove sezone savladaju večitog rivala imaće velih 17 bodova prednosti u odnosu na crno-bele i teoretski nedostajaće ima samo još jedan bod u preostalih šest utakmica.

Trener Božović ima određenih problema kada je u pitanju sastavljanje tima pre svega zbog povreda i loše forme pojedinaca.

DELIJE OČEKUJU MNOGO: Katai otkrio u koji bi klub prešao i da li bi šutirao penal za LŠ (VIDEO)

Zbog povreda ovaj meč bi mogli da propuste desni bek Marko Petković koga bi na toj poziciji baš kao u Čačku u duelu sa Borcem mogao da zameni Miloš Cvetković, dok je u problemu i Savo Pavićević koga već duže vreme muči povreda zgloba.

Upravo pozicija desnog štopera predstavlja i najveći problem za Božovića pošto je i Edson da Silva u lošoj formi pa se kao rešenje nameće Zoran Rendulić koji je takođe bio u prvih 11 u meču protiv Borca.

LE TALEK NEMA DILEMU: Neka preti Partizan, pričaćemo na terenu

Takođe, Božović još uvek nije odlučio ko bi uz Grujića i Kataija mogao da bude u veznom redu iza Huga Vijeire odnosno za to „upražnjeno“ mesto konkurišu Mihailo Ristić, Slavoljub Srnić i Srđan Plavšić.

0
0

9 Komentara

  1. Rendulic je neprikosnoven u skok igri ali mnogo spor,kao i Brazilac,koga ja nikad ne bih stavio u tim.Upario bih malog Stojanovica sa Lukovicem,bez obzira sto je derbi.Brzi je od svih stopera i neka stice iskustvo,bice nesto od njega.Ionako utakmica ne odlucuje o tituli.

    0
    0
    Odgovori
    • Rendulic vam je bio spor zbog povrede koja ga je kasnije i sprecila da igra. Vukao je povredu lista iz Cukarickog, kasnije mu je taj list i pukao. Ako cemo posteno najpouzdaniji stoper vam je bio Savo Pavicevic.

      0
      0
      Odgovori
  2. Kahirman, Petkovic, Ibanjez, Rendulic, Lukovic ( mada je spor i loše igra – prodati ga na kraju sezone ali nemamo drugu opciju ), Grujic, Donald, La telek, Ristic ( Katai),Srnic ( Plavsic), Hugo Vijera ! Ristic igra u super formi, treba iskoristiti to, Srnicu je pala forma ali je jako koristan igrač, kao i Kataiu koji je postao jako sebičan i noršalantno se ponaša i gubi lopte kao da je na treningu, ukoliko se ne uozbilji na kraju sezone ga prodati ! Plavšić je igrač sa lucidnim potezima i ako ga krene dobro ne može niko da ga zaustavi osim faulom a to je prilika za Ibanjeza i Ristica koji takođe ima fenomenalan udarac !
    Kod njih samo treba dobro zatvoriti malog Mihajlovica i završen posao i ne dozvoliti Ilicu da ubacuje lopte u prazno ( tu je najjači), ali je zato u duel igri Ilic loš i spor je igrač i to treba iskoristiti mada iskreno ne verujem da ce u prvih 11 !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter