2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNAT SUDIJA ZA DERBI: Glavobolja i za Zvezdu i za Partizan

Objavljeno: 14.04.16 u 14:53

Meč koji bi praktično mogao i definitivno odlučiti šampionat sudiće debitant.

Za glavnog arbitra predstojećeg 151. večitog derbija određen je Aleksandar Vasić.

U pitanju je sudija koji je dobro poznat navijačima i Crvene zvezde i Partizana.

PRINUDNO IZNENAĐENJE: Miodrag Božović kombinuje za derbi

Crveno-beli pamte Vasića iz sedmog kola ove sezone i susreta sa Jaovorm, kada je Vasić propustio da dosudi jedanaesterac za Zvezdu nakon duela Vijeire i Đokatovića.

Sa druge strane, ni u Partizanu verovatno neće biti prezadovoljni izborom arbitra, jer je Vasić 2013. godine dobio dva meča „odmora“, nakon što nije dosudio penal za crno-bele tokom susreta sa Napretkom iz Kruševca, a zbog starta nad Kojićem.

Pored Vasića, pravdu će na duelu večitih rivala deliti i pomoćnici Vladimir Jovanović i Milan Mihajlović, četvrti sudija biće Goran Stanojević, dodatne sudije Marko Popović i Igor Stojilković, dok je za delegata izabran Velibor Novković.

PARTIZAN U PROBLEMU PRED DERBI: Nova povreda zadaje glavobolju Tomiću

0
0

2 Komentara

  1. Vasićev rođak – brat je bio vođa partizana iz svog kraja ! A Vasić je išao sa njim na JUG na utakmice ! Ja sam iz Mišićevo ( prigradsko naselje Subotice), a on je tu blizu iz Novog Žednika, uvek smo se sa njima takmičili, rivalitet je veliki…mali fudbal, košarka..turniri.. Bruka koga su postavili da sudi u debiju ! On je skrnavio nekoliko timova kada su igrali sa nk partizanom. NIje slučajno što je on dodeljen da sudi ovu utkamicu ! Treba da je reši po nalogu, onako kako je nk partizan navikao kod deda Toleta ! BRUKA !

    0
    0
    Odgovori
  2. Vasic je grobar i toletov covek od poverenja koji sudi svaku drugu utakmicu u prvenstvu partizanu…pogledajte kako je pokrao Radnicki iz Nisa i ostale timove za korist partizana!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter