0
Domaći fudbal

ALEKSANDAR JANJIĆ: Ne pretimo Pazaru, ali hoćemo pobedu!

Objavljeno: 14.04.16 u 20:52

Trener fudbalera Jagodine Aleksandar Janjić izjavio je danas rekao je da veruje da će ekipa izaći iz krize i savladati Novi Pazar u 1. kolu plej-auta Superlige.

– Igramo protiv odličnog tima, sa dobrim pojedincima, čeka nas izuzetno težak zadatak. Mesto na tabeli ne daje nam pravo da pretimo, pogotovo ne Novom Pazaru, ali će moji momci uraditi sve što je moguće kako bismo ispunili neke svoje želje i bili zadovoljni rezultatom“, rekao je Janjić na konferenciji za medije.

Janjić je dodao da će Novi Pazar sigurno imati veliku podršku navijača, ali i da će njegov tim biti motivisan.

– Znamo da Novi Pazar ima specifičnu atmosferu na svom stadionu i da publika dolazi u velikom broju. Ipak, to će biti dodatni motiv i za naše igrače koji su željni da se pokažu u pravom svetlu i dokažu da ova sitaucija nije primenjena njihovom kvalitetu“, ocenio je Janjić.

Dobra vest za Jagodince je da se u ekipu vratio Mile Savković, ali prema Janjićevim rečima još nije odlučeno da li će početi meč.

-Savkovićev kvalitet nam je neophodan. Naravno, naša primarna želja je da što pre izađemo iz ovog kriznog perioda“, zaključio je trener jagodinskog superligaša.

Prvotimac Ivan Miladinović istakao je da njegova ekipa putuje na nezdodno gostovanje.

-Pobedom nad Javorom dobili smo dozu samopouzdanja, vidio se pomak u našoj igri i idemo u Novi Pazar da igramo fudbal, da probamo da se vratimo kući sa bodovima“, zaključio je Miladinović.

Utakmica između Novog Pazara i Jagodine igra se u subotu od 16 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter