Fudbalski klub Partizan po pisanju pojedinih sportskih medija dobio je prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, radi se o vezisti Radničkog Petru Đuričkoviću.

Od jutros se pisalo se da je Partizan potpisao predugovor sa Petrom Đuričkovićem, te da će od leta nekadašnji fudbaler Crvene zvezde obući dres Partizana.


ZVEZDINO DETE U HUMSKOJ: Partizan pronašao prvo pojačanje za leto!

Međutim, Đuričković za HotSport poručuje da interesovanje crno-belih postoji, ali da predugovor još uvek nije potpisan.

– Čuo sam da postoji interesovanje Partizana i ovlastio sam menadžera da sa njima razgovara. Što se pisanja medija tiče, nisam ništa potpisao. Jutros kada sam ustao imao sam gomilu propuštenih poziva, pomislio sam, ko zna šta se dešava. Rano je da razmišljam o promeni sredine, pred Radničkim je plej-of – rekao je Đuričković za HotSport.

BJEKOVIĆ SPREMIO PRAVU BOMBU: Ništa od Babovića, direktor Partizana će biti svetski poznato ime!

Đuričković je rođen u Prištini, ima 24 godine, ponikao je u Radničkom iz Niša, u omladinskoj kategoriji nosio je i dres Crvene zvezde. U prvom timu crveno-belih nije imao prilike da se nametne, bio je na pozajmicama u Radničkom iz Kragujevca, potom i u niškom Radničkom u kome je proveo sezonu i po na pozajmici a potom je potpisao i ugovor sa Nišlijama.

Pripremio: Aleksandar Ilić