4
Evropske lige

GOTOVO JE: Milan smenio Sinišu Mihajlovića!

Objavljeno: 12.04.16 u 08:48

Poraz od Juventusa definitivno je zapečatio sudbinu srpskog stručnjaka na klupi Milana.

Pisanja medija u Italiji prethodnih dana i nedelja dobila su svoju konačnu potvrdu – Siniša Mihajlović i definitivno je smenjen sa mesta trenera Milana. Poraz od Juventusa u subotu uveče samo je bila kap koja je prelila čašu iz koje Silvio Berluskoni više ne želi da pije.

Tokom prethodne večeri sastanak između Silvija Berluskonija i saradnika traja je više od četiri sata, a odluka je da je Srbin, i pored toga što je doveo ekipu do finala Kupa Italije, smenjen sa mesta trenera, a već je poznat i njegov naslednik.

AKO STE SE PITALI: Razlika između italijanskog i srpskog derbija je – ogromna! (FOTO)

U pitanju je dosadašnji trener ‘Primavera’ tima Milana i nekadašnji prvotimac ‘roso-nera’ – Kristijano Broki, koji je već obavio razgovor sa Berluskonijem u njegovoj raskošnoj vili.

Spominjali su se i Marčelo Lipi ili Euzebio Di Frančesko, ali je kontroverzni biznismen na čelu Milana prelomio u korist Brokija.

Mihajlović je ekipu Milana tokom sezone do sada doveo do šestog mesta na tabeli i strepnje navijača crveno-crnih za plasman u Evropu sledeće sezone.

0
0

4 Komentara

  1. ..Ipak mu TO nije ova nasa premijer liga, bez obzira sto je Berluskoni BIVSIII premijer Italije.. .!. XXAAXXAA .!. Tole, pomagaj, vrati GA na mesto selektora Srbije, a mozda ga kolinda stavi..na mesto selektora ‘rvatske ..??!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Ipak mu TO nije ova nasa premijer liga, bez obzira sto je Berluskoni BIVSIII .!. XXAAXXAA .!. Tole, pomagaj, vrati GA na mesto selektora Srbije, a mozda ga kolinda stavi..na mesto selektora ‘rvatske ..??!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter