7
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘OPOZICIJA’ IZGUBILA BITKU: Izbori u Partizanu odloženi

Objavljeno: 11.04.16 u 21:09

Iako je trebalo da opozicija sutra na izborima „sruši“ vlast u Partizanu, to se neće dogoditi.

Radna grupa koja upravlja crno-belima zatražila je od Nadzoronog odbora da po članu 35 Statuta FK Partizan odloži izbori i odluku o novom glasanju donese u roku od 30 dana. Razlog za odlaganje izbora prenosimo u celosti sa zvaničnog sajta kluba iz Humske.

– Radna grupa FK Partizan, kao privremeni organ uprave Kluba, na čelu sa g. Ivanom Ćurkovićem, odlučila je da predloži Nadzornom odboru FK Partizan da odloži zakazanu Vanrednu skupštinu kluba. Predlažemo Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima a na osnovu člana 35. Statuta FK Partizan u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja Vanredne skupštine.

DA LI SU IZBORI SAMO FORMALNOST: Opozicija Partizana pobedila?

Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Super ligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u napred navedenim takmičenjima. Iz tog razloga stavljamo predlog da predmetna Skupština bude održana nakon okončanja fudbalskog i kup takmičenja, budući da ce tada biti najbolje moguće sagledati i oceniti situaciju u svim segmentima organizovanja kluba.

Poslednja nemila dešavanja i implikacije koje ista nose sa sobom, biće na najbolji način prevaziđena mirnim i sveobuhvatnim sagledavanjem kako postignutih rezultata, tako i međusobnih odnosa, te u tom smislu plediramo, da nas stav bude ocenjen kao želja da se klubu i svim njegovim prijateljima pomogne na dostojanstven i sportski pristojan način.

SA BARIKADA SE ČUJE ‘NO PASSARAN’! FK Partizan imenovao ljude koji su izazvali incidente

Održavanje Skupštine pre kraja takmičarske sezone, ne bi dovelo do mogućnosti sveobuhvatne analize postignutih rezultata u cilju eventualnih kadrovskih promena u strukturama rukovodstva kluba, te u tom smislu treba ceniti i ovaj naš predlog – navodi se u saopštenju Radne grupe FK Partizan.

0
0

7 Komentara

  1. Gori od ovih nasih su jedino skupljaci perja iste boje sita vera crveno beli kao sahovnica kada se setim kada „peni“ na skupstini skupljaca perja ludi Milojko Pantic ovi nasi su mala deca za njih koji su to mentoli da ih covek pita idalje veruju da je partizan osnovan u zagebu iako medju osnivaca su svi do jednog srbi svuda kao podatak stoji mesto osnivanja beograda ali moraju skupljaci da laju jer im godinama neko puni glavu pre svega ludi milojko evo zvanicnih podataka. Оснивање
    Партизан је основан у Београду 4. октобра 1945, као део Југословенског спортског друштва Партизан,[8] које данас броји 27 клубова у различитим спортовима, али је потпуно независан у погледу организације, управе, финансија, материјалних средстава и објеката. Клуб је име добио у част југословенских партизана, комунистичке војне формације која се борила током Другог светског рата.[6]Клубом је у почетку управљала група високих официра Југословенске народне армије (ЈНА), а посебно Светозар Вукмановић, Пеко Дапчевић, Ратко Вујовић и Коча Поповић.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve je jasno kao dan. Radna grupa nema više podršku u skupštini, te otkazivanjem skupštine ne mogu ostati na vlasti. Sada je svima jasno da moraju odmah da odu. Tek će sada da bude frke… Znate kako je to u svetu divljine… Kada životinje osete krv, slabost… Ovi sadašnji će tek sada da lete… Prethodno će profesor prava podneti ostavku… A protiv ovih što su do 2006. pokrali Partizan i čiji su zapravo dugovi nasleđeni i još uvek se vuku, pokrenuće se krivični postupak… Inače, ove komšijske poturice su više od 40 godina birale ime i baš su ga izabrali, Delije ili ti Sultanova elitna konjica. Baš su ga uboli ko prstom u … Bolje da ćutite i da prestanete da falsifikujete i svoju i tuđu prošlost… Javite se UDBI na raport… Pandurska posla.

    0
    0
    Odgovori
  3. Razapinju nas i stavljaju na krst, ali vaskrsnucemo kao i Isus, a strasni sud ce biti za SVE sile zla i trenutne organe sotone i Ikone ZVERIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste najveca sotona i zlo,koje postoji u nasoj lepoj drzavi.Bolje da vam nisu ni dozvolili da menjate adresu i dolazite u Srbiju.Vise prilicite svojoj matici,gde ste i formirani.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter