Iako je trebalo da opozicija sutra na izborima “sruši” vlast u Partizanu, to se neće dogoditi.

Radna grupa koja upravlja crno-belima zatražila je od Nadzoronog odbora da po članu 35 Statuta FK Partizan odloži izbori i odluku o novom glasanju donese u roku od 30 dana. Razlog za odlaganje izbora prenosimo u celosti sa zvaničnog sajta kluba iz Humske.


– Radna grupa FK Partizan, kao privremeni organ uprave Kluba, na čelu sa g. Ivanom Ćurkovićem, odlučila je da predloži Nadzornom odboru FK Partizan da odloži zakazanu Vanrednu skupštinu kluba. Predlažemo Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima a na osnovu člana 35. Statuta FK Partizan u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja Vanredne skupštine.

DA LI SU IZBORI SAMO FORMALNOST: Opozicija Partizana pobedila?

Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Super ligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u napred navedenim takmičenjima. Iz tog razloga stavljamo predlog da predmetna Skupština bude održana nakon okončanja fudbalskog i kup takmičenja, budući da ce tada biti najbolje moguće sagledati i oceniti situaciju u svim segmentima organizovanja kluba.

Poslednja nemila dešavanja i implikacije koje ista nose sa sobom, biće na najbolji način prevaziđena mirnim i sveobuhvatnim sagledavanjem kako postignutih rezultata, tako i međusobnih odnosa, te u tom smislu plediramo, da nas stav bude ocenjen kao želja da se klubu i svim njegovim prijateljima pomogne na dostojanstven i sportski pristojan način.

SA BARIKADA SE ČUJE ‘NO PASSARAN’! FK Partizan imenovao ljude koji su izazvali incidente

Održavanje Skupštine pre kraja takmičarske sezone, ne bi dovelo do mogućnosti sveobuhvatne analize postignutih rezultata u cilju eventualnih kadrovskih promena u strukturama rukovodstva kluba, te u tom smislu treba ceniti i ovaj naš predlog – navodi se u saopštenju Radne grupe FK Partizan.