0
Evropske lige

FEDERER STAO U ODBRANU ‘PRINCA RIMA’: Rosi, Toti i ja smo personifikacija naših sportova

Objavljeno: 11.04.16 u 14:44

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da kapitenu fudbalera Rome Frančesku Totiju niko nema prava da kaže kad da završi karijeru.

– Frančesko, Valentino Rosi i ja predstavljamo personifikaciju sportova kojima se bavimo. Ono što su njih dvojica uradili u fudbalu i motociklizmu nema premca. Oni su ikone – rekao je Federer za Korijere delo Sport.

Toti ima 39 godina i više puta je govorio da želi da igra. Odnos Rome i legende kluba i italijanskog fudbala česta je tema u medijima, a i spekulisalo se da će na kraju sezone završiti karijeru.

Trener Rome Lučano Spaleti rekao da se prema Frančesku Totiju odnosi kao prema svakom drugom fudbaleru i da ne želi da ga stavlja u tim samo zbog prezimena.

– Niko nama ne može da kaže kada da prestanemo da se bavimo sportom. To je intimna, lična odluka. Toti želi da nastavi? On ima pravo na to i ja ga podržavam – dodao je Federer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter