0
Evropske lige

FOTO: Twitter, twitter.com/ESPNFC

MATS HUMELS: Ne znam da li ostajem u Dortmundu, cilj mi je pehar Lige šampiona!

Objavljeno: 10.04.16 u 16:00

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mats Humels rekao je da još uvek nije odlučio da li će ostati u klubu i naglasio da mu je prioritet u karijeri osvajanje Lige šampiona.

Humelsu ugovor sa Dortmundom ističe krajem sledeće sezone, a veliko interesovanje za njegove usluge pokazali su klubovi iz Premijer lige, pre svega Liverpul Jirgena Klopa, sa kojim je Humels uspešno sarađivao dugi niz godina.

MOTIV NIKAD VEĆI: Humels želi ‘da izludi’ Klopa

– Još uvek nisam odlučio da li ću napustiti klub, ali na meni je da donesem veliku odluku. Kako starite, imate osećaj da ste svake godine sve dalji od osvajanja velikih trofeja, a ja želim da osvajam titule. Pričao sam sa svojim saigračima i uskoro ću doneti odluku. Liga šampiona je za mene glavni cilj i želim da osvojim taj trofej – rekao je 27-godišnji defanzivac za Bild.

VREME ZA SELIDBU: Humels ide u Premijer ligu, ali nije Siti jedini zainteresovan

Humels je u Dortmund stigao iz minhenskog Bajerna 2009. godine, a do sada je za „milionere“ upisao 297 nastupa i postigao 25 golova.

Osvojio je dve titule prvaka Nemačke, kao i Kup i Superkup, a igrao je i finale Lige šampiona 2013. godine u kojoj je Borusija poražena od Bajerna (2:1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter