9
Domaći fudbal

DA SE SAZNA ISTINA: Grobari oštro odgovorili na optužbe povodom današnjih incidenata

Objavljeno: 10.04.16 u 23:05

Posle Milorada Vučelića svoj stav, ovog puta bez jaja već rečima, izneli su navijači Partizana, popularni Grobari.

Milorad Vučelić optužio je navijače Partizana da su pod ‘naredbom’ Novaka Nedića uoči izbora 12. aprila napali jajima funkcionere crno-belih na današnjem meču protiv Mladosti iz Lučana (4:0).

MOGLE SU DA BUDU I BOMBE? Vučelić optužio Nedića za napad na rukovodstvo Partizana (VIDEO)

Nije se dugo čekalo na odgovor Grobara koji su saopštenjem odgovorili Vučeliću, ali i kompletnom rukovodstvu Partizana koje prenosimo u celosti.

– Zgroženi jeftinom demagogijom i vrhunskim licemerstvom pojedinih funkcionera našeg kluba, prinuđeni smo da se obratimo javnosti na ovaj način. Naš cilj je da javnost zna punu istinu o dešavanjima na utakmici Partizan – Mladost.

Gađanje jajima Vazure i Vučelića isključivo od strane nas navijača je vid protesta, nezadovoljsta, pa i besa zbog stanja u kome se nalazi naš voljeni klub. Od momenta kada su njih dvojica, uz logistiku čoveka iz senke i pravog šefa Partizana Žarka Zečevića preuzeli upravljanje klubom, počela je propast koja se ne može i neće zaustaviti sve dok ovaj trio gazduje našim voljenim klubom.

NISU SAMO JAJA: Grobari za upravu spremili i g***ve motke (FOTOGALERIJA)

Naglašavamo da niti bilo koji pojedinac iz sfere politike ne stoji iza revolta koji smo mi navijači iskazali tako što smo jajima zasuli Vazuru i Vučelića. Oni su FK Partizan svojim neznanjem, nesposobnošću i neozbiljnošću doveli do toga da su odnosi u klubu narušeno do te mere da niko nikoga više ne poštuje i ne sluša.

Bodova razlika u zaostatku za Crvenom zvezdom je najveća od 1945. godine. Nikada u istoriji Zvezda nije imala 30 bodova više u odnosu na Partizan. Partizan danas služi za podsmeh, dok oni rečnikom iz 90-ih godina pokušavaju da zamene teze. Vučelić je kralj demagogije, a to najbolje znaju i pamte građani Srbije još iz vremena kada je kao Miloševićev direktor RTS-a bestidno lagao sve u tadašnjoj SR Jugoslaviji – navodi se u saopštenju navijača Partizana.

0
0

9 Komentara

  1. TRANUTNO JE NA JUGU STOKA<PLACENICI<POLTRONI VLASTI, zato ih ima toliko malo. Necemo politicare u Fk a hocemo da dodje Nedic. Sramota sta je Vucic sebi dozvolio. On je premijer glupih,neskolovanih,poltrona i dupelizaca i naravno premijer SD CZ i FMP. Ostalo treba da se unisti.

    0
    0
    Odgovori
  2. pa na jgu su svi znaju plaćeni navijači a ne grobari zna se gde su pravi grobari e dok i te sa juga ne oterakmo zajedno sa upravom dovesti prave ljude žiletu ponuditi ugovor i vratiti malog zajedno za mihajlovicem haos za iducu sezonu da prave.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako ih nije sramota da oni nekome dele lekcije,pustili zvezdine naviječe da nam budu vođe na jugu I sad treba da ih podržavamo.Dok smo mi godinama na istoku I zapadu vikali protiv raznih uprava koje su uništavale klub,oni su preko mikrofona tražili da se pevaju pesme o bilo čemu da bi se nadglasali istok I zapad.Sad kad je zavrnuta slavina sad pozivaju na bojkot….

    0
    0
    Odgovori
  4. …na jugu se decenijama navijalo, bodrila ekipa, davalo snagu igracima…sada je tamo jadno pevacko drustvo sa umobolnim pesmicama, gomilom baklji i udara a za koje ne znaju ni kada ni za sta da upotrebe…pa zakljucujem da nisu nista bolji od ove uprave…ustvari isti su….podeljeni, mrze se i ne podnose jedni druge, kriju se iza LAAAZNE ljubavi….

    0
    0
    Odgovori
  5. Od te sake jada koja je juznu tribinu svela na najmanju brojku u istoriji, od kada su se na njoj poceli da sakupljaju prognanici raznih navijackih grupa, licemerstvo se moze i ocekivati. Do juce su branili upravu, pokusavali, uglavnom neuspesno, da prekinu skandiranje istoka i zapada protiv istih, a onda kada su gazde iz politike promenile plocu, odjednom se sve menja i cela juzna tribina postaje ogorceni borac za Partizan, zbog nevidjenog minusa, koji im nije smetao dok se pravio u jesenjem delu, ali tada su tata i sin jos biliu klubu. Danasnja uprava jeste zasluzila jaja i zabranu pristupa stadionu, dozivotno, zbog stanja u koji je dovela klub, ali jedini koji imaju manje prava od njih da spominju sveto ime Partizan, su tata i sin dojucerasnji kumovi i saveznici i saka prodanih navijaca.

    0
    0
    Odgovori
  6. Usmrdilo se maslo….. Nece vise da ih finansiraju pa se pobunili… Dok smo mi obicni navijaci koji zive za Partizan a ne od njega govorili i pocinjali povike „uprava napolje“ ove iste „vodje“ su prekidale to i u nekoliko navrata branile lozu! Pa sto se sad bunite? Nista ni vi niste bolji….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter