1
Domaći fudbal

VETERANI PARTIZANA: Ivan Ćurković je jedini pravi izbor!

Objavljeno: 09.04.16 u 16:48

Sekcija Veterana Partizana oglasila se danas saopštenjem povodom izbora za predsednika kluba koji će se održati 12. aprila.

Pismo Veterana Partizana prenosimo u celosti:

– U istoriji Partizana, dugoj sedam decenija, bilo je svega nekoliko važnih i prelomnih momenata koji su opredeljivali njegovu sudbinu. Dobro pamtimo sve sudbonosne trenutke u kojima su svi, odani Partizanu i crno-beloj boji, umeli da prepoznaju interes Kluba i stanu u odbranu njegove slave i imena.

JASNIJA SITUACIJA: Partizan dobio prvog kandidata za predsednika

Danas je naš Klub na jenoj od istorijskih prekretnica. Danas je naš Klub na raskršću u pokušajima da se uruši njegovo jedinstvo, da se zametne iskra nesloge i time oslabi naš Partizan.

Nećemo dozvoliti urušavanje institucija, nećemo dozvoliti da bilo ko sa ulice, lažni partizanovci, osvedočeni ljubitelji drugih boja i koristoljubivi pojedinci sruše sve što je decnijama građeno! Partizanovci treba da pruže otpor tako što će svojim demokratskim pravom odlučiti o tome ko će predvoditi naš Klub. To pravo im niko ne može i ne sme oduzeti!

Skupština Partizana je mesto na kojem se odlučuje o njegovoj budućnosti. Nemojmo da stojimo po strani i posmatramo nemo. Borimo se za naš crno-beli klub!

Pružamo podršku jednome od nas – Ivanu Ćurkoviću, veteranu i legendi Partizana.

PUNI POVERENJA: Sportsko društvo Partizan podržalo Upravu Fudbalskog kluba

Znamo Ivana. Prolazili smo sa njim kroz sve u našem Klubu. Znamo da ga neizmerno voli, znamo da je on garant da će Partizan pripadati samo i isključivo – partizanovcima!

Takvu igračku, diplomatsku, sportsku u celini karijeru je malo ko imao. A karakter čini čoveka! Ivan Ćurković je oličenje partizanovca! Njegov neugasivi simbol! Najtrofejniji predsednik u njegovoj istoriji! Naš savremenik i saborac, oličenje vere u nove trofeje!

Na Skupštini Partizana 12. aprila je vreme je da Partizanovci uzmu stvar u svoje ruke! Za nas veće obaveze nema. Ni veće časti!

Živeo Partizan!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter