0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE PRIJAJU MU ŠALE IGRAČA: Tomić jedva čeka derbi sa Zvezdom

Objavljeno: 07.04.16 u 18:50

Trener Partizana Ivan Tomić govorio je dan posle utakmice sa Javorom u Ivanjici o igri i statistici njegovog tima posle pet uzastopnih pobeda u prvenstvu.

Partizan je u Ivanjici ostvario petu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije nakon čega su se osmesi ponovo vratili na lica svih u Partizanu.

LEGLE PARE: U Zemunelu svi srećni i zadovoljno trljaju ruke

Zato su se čak pojavile ‘glasine’ da će sada Partizan juriti rekord Benfike, do kog je malo falilo Crvenoj zvezdi da stigne. Naravno, sve u šali…

– Da jurimo rekord Benfike? Ma dajte, molim vas, naravno da ne – odgovorio je Ivan Tomić, trener Partizana koji je danas razgovarao sa novinarima u ‘Zemunelu’.

– Mi samo razmišljamo da se usredsredimo na ovu utakmicu koja nas očekuje u nedelju, a onda i na plej-of koji treba da iskoristimo za napredak, jer ćemo da igramo sa najboljim ekipama iz domaćeg šampionata. Uz rezultate se najbolje napreduje, ali meni je pre svega važno da dobro treniramo i da dobro igramo – istakao je Tomić.

Tomić je zadovoljan formom svojih igrača, ali ne i svim segmentima igre. Ukazao je i šta je nedostajalo crno-belima na jučerašnjoj utakmici.

– I kao igrač, a i sada i kao trener uvek sam nezadovoljan nekim stvarima. Imamo mnogo mladih, Vlahovića mlađeg kadeta, Birmančevića mlađeg omladinca. Nije to opravdanje. Nismo imali dovoljno loptu u nogama i previše smo se razvukli među linijama tima… Bilo je dosta prostora – prokomentarisao je Tomić.

– U poslednje tri utakmice ostvarili smo tri pobede, ali smo izgubili tri poluvremena. Kada bismo sumirali svih ovih osam utakmica – bilo je dosta stvari kojima možemo da budemo zadovoljni.

GUŽVA NA VRHU, NAPETO PRI DNU: Zvezda jedino lakše diše pred plej-of, ko će u Evropu, a ko u niži rang?

Sa nestrpljenjem isčekuje derbi sa Crvenom zvezdom koji će prema dosadašnjem rasporedu na tabeli, najverovatnije biti na programu već sledećeg vikenda na stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Derbi me neizmerno raduje, kao i svaka utakmica sa Zvezdom. To su utakmice za koje se pripremamo, ne želeći ovim da stavim u drugi plan sve ostale mečeve. Sve utakmice bi trebalo iskoristiti, a Zvezda je najjači protivnik u našem prvenstvu – objasnio je mladi stručnjak.

Među igračima tokom proleća vladaju opklade da će svaki asistent Valeriju Božinovu biti nagrađen od strane Bugarina sa 500 evra. Do sada je pare dobio samo Nemanja Mihajlović, a tu sreću juče nije imao Saša Lukić pošto je njegov pas prema Božinovu presekao Đorđe Crnomarković i postigao autogol.

– To su njihove interne stvari i šale, ali ne volim kada se priča o novcu između njih, u bilo kom vidu, da li kada igraju bilijar, neku društvenu igru. Žao mi je što Lukić nije dao gol ili asistirao, ali dobro je što je doveo protivničkog igrača u tu situaciju – zaključio je Tomić razgovor sa novinarima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter