0
Evrokupovi

MADRIĐANI U GLAS: Tužni smo, ali želimo polufinale!

Objavljeno: 07.04.16 u 10:27

Fudbaleri Real Madrida Hese Rodrigez i Pepe veruju da njihov tim u revanšu protiv Volfsburga može da nadoknadi dva gola razlike i plasira se u polufinale Lige šampiona.

Nemački predstavnik stekao je veliku prednost uoči revanša na Santijago Bernabeuu, nakon što je slavio sa 2:0 golovima Rikarda Rodrigeza u 14. i Maksimilijana Arnolda u 25. minutu.

BORBA ZA ŽIVOT SRPSKOG GOLMANA: Talentovanog fudbalera udario grom (VIDEO) (FOTO)

-Na kraju se sve svodi, ili dobijamo sve ili gubimo. Odigrali smo odlično na Nou Kampu, ali je protiv Volfsburga bilo drugačije. Siguran sam da možemo mnogo bolje da igramo, moramo da ispravimo greške, koje se svima dešavaju. I mi smo ljudi, rekao je Rodrigez posle meča, a prenosi As.

Mladi napadač ističe da Madriđani imaju kvalitet da sledećeg utorka naprave preokret.

– Volfsburg je jak tim, dali smo sve od sebe. Ipak, i mi imamo kvaletan sastav i uz pomoć navijača pokušaćemo da se vratimo. Daćemo živote za prolaz dalje, poručio je Hese.

LŠ, ČETVRTFINALE: ‘Najlakši žreb’ nosi veliku prednost u Madrid (VIDEO)

Defanzivac Pepe rekao je da je utakmicu odlučilo loš početak njegove ekipe.

– Tužno je kada izgubiš ovakvu utakmicu. Preostaje nam u revanšu da pružimo maksimum i nadoknadimo minus. Odigrali smo loše prvih 20 minuta i to je Volfsburg iskoristio, što se skupo plaća u Ligi šampiona. Verujemo u preokret, zaključio je Pepe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter