5
Domaći fudbal

LEGLE PARE: U Zemunelu svi srećni i zadovoljno trljaju ruke

Objavljeno: 07.04.16 u 17:28

Fudbalski klub Partizan isplatio je deo duga prema trenerima koji rade sa mlađim kategorijama.

U Zemunelu se sada radi punom parom. Treneri mlađih kategorija dobili su deo novca koji im se duguje još od 2011. godine. Kako prenosi Sportski žurnal uplaćeno je oko 100 hiljada evra. Time je otplaćeno još 50 posto preostalog duga. To je potvrdio i generalni direktor Partizana, Miloš Vazura.

VUJOŠEVIĆ U PROBLEMU: Dobio hitan poziv iz Srbije koji se ne odbija

– Isplatili smo trenerima u omladinskoj školi još deo premija koji se duguje od 2011. godine. Prošle godine smo namirili 60 posto duga, a sada još 50 posto od preostalog iznosa. Do kraja jula biće isplaćeno sve – rekao je Vazura.

Ukupan iznos duga Partizana prema svojim trenerima bio je 300 hiljada evra. Znak da u Humskoj počinje sa radom po evropskim principima…

GUŽVA NA VRHU, NAPETO PRI DNU: Zvezda jedino lakše diše pred plej-of, ko će u Evropu, a ko u niži rang?

0
0

5 Komentara

  1. Goxy nemoj molim te o kradji naroda da pricas da se narod ne krade zvezda bi odavno bila ugasena a kamoli da igra sa slavnim kairatom

    0
    0
    Odgovori
  2. Od vas se i ne očekuje da znate nešto smisleno da pročitate, jer verovatno ništa pametnije od naslova po Kuruirima, Skandalima i pamfleta koje deli vaš vođa, niste ni pročitali u životu. Čovek je rekao da je uplaćeno RANIJE 60% duga i od ostalog dugovanja JOŠ 50%. UKUPNO (60% + (40% / 2)) = 80% OD UKUPNOG DUGA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter