2
Domaći fudbal

PROMENIO PLOČU: Trener koji je uveo Parizan u Ligu šampiona bi ponovo u Humsku, šta kažu Grobari?

Objavljeno: 06.04.16 u 10:33

Pred Fudbalskim klubom Partizan su izbori za predsednika, a jedan bivši trener crno-belih pomno prati šta se dešava u Humskoj.

Odveo je Partizan u Ligu šampiona. Potom je u svojoj autobiografiji pisao svašta, pa i to da su crno-beli igrali nameštene utakmice. Reč je o Lotaru Mateusu koji je po svemu sudeći sada promenio ploču i ne bi imao ništa protiv da se vrati u Beograd.

– Najlepše uspomene iz moje trenerske karijere me vežu za Srbiju. Partizanu i srpskom fudbalu uvek ću biti na raspolaganju – rekao je Mateus za Blic i tako se ponudio Partizanu, a možda i reprezentaciji Srbije.

mateus

Legendarni Nemac je vidi se dobro upućen u dešavanja u klubu i ima svog favorita na predstojećim izborima.

– Partizanu je potrebna fudbalska priča, neko ko razume klub i navijače i ko živi za Partizan. Zato mogu da zamislim da to bude Nenad Bjeković, čovek koji svaki sekund živi i oseća klub. Bjeković uživa poverenje i poštovanje cele fudbalske Srbije. Nenad je Partizan – rekao je Mateus.

KONAČNO: Partizan dobio ‘pakera’ kakav mu je dugo nedostajao (VIDEO)

Ipak, poznato je da se upravo Nenad Bjeković „odrekao“ svog velikog prijatelja Lotara Mateusa posle njegovih optužbi da je Partizan igrao nameštene mečeve. Ipak, ko zna možda dođe i do pomirenja, a Mateus se vrati u Beograd, samo šta Grobari kažu na to…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter