0
Evrokupovi

LŠ, ČETVRTFINALE: ‘Najlakši žreb’ nosi veliku prednost u Madrid (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.16 u 22:39

Za najveće iznenađenje prvih četvrtfinalnih utakmica Lige šampiona pobrinuo se Volfzburg koji je pred svojim navijačima savladao favorizovani Real Madrid sa 2:0.

Potpuno očekivano španski tim je bio taj koji je diktirao tempo, ali nije koristio svoje prilike za razliku od Nemaca. U roku od samo sedam minuta „vukovi“ su od 18. do 25. dva puta savladali Kejlora Navasa i poveli sa velikih 2:0.

Tada nije izgledalo da je to nedostižna prednost za „kraljevski klub“ pogotovo ako se zna da su Madriđani došli sa velikim samopouzdanjem u Volfzburg posle pobede u Barseloni. Međutim, napadi tima Zinedina Zidana bili su prilično jalovi, a mogli bi da se kaže da je čak domaćin iz kontri mogao pre do trećeg pogotka nego da gost smanji razliku.


(Izvor: Rutube/GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ)

Revanš meč je na programu sledećeg utorka, a Real će imati težak zadatak da se ugura među 17% timova koji su u evropskim fudbalskim kupovima nadoknadili poraz od 2:0 iz prvog meča.

MAŽIĆ U CENTRU PAŽNJE: Di Marija poludeo na Srbina, Ibra promašio penal (VIDEO)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Volfzburg – Real Madrid 2:0 (2:0)
(Rodrigez 18pen, Arnold 25)

Stadion: Folksvagen Arena
Gledalaca: oko 26.000
Sudija: Đanluka Roki (Italija)
Žuti kartoni: Vijerinja, Luis Gustavo, Arnold (Volfzburg) – Bejl (Real Madrid)

Volfzburg (4-2-3-1): Benaljo – Vijerinja, Naldo, Dante, Rodrigez – Đilavođi, Luis Gustavo – Enrike, Arnold, Draksler (90+2 Šefer) – Širle (84 Kruze)

Real Madrid (4-3-3): Navas – Danilo, Ramos, Pepe, Marselo – Modrić (64 Isko), Kasemiro, Kros (85 Rodrigez) – Bejl, Benzema (46 Hese), Ronaldo

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter