1
Evropske lige

LEGENDA PARTIZANA I LJUBIMAC GROBARA: Ibra i ja bili bismo nezaustavljivi! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.16 u 19:58

Fudbaler koji je obeležio modernu istoriju crno-belih nema sumnje da bi tandem sa Ibrahimovićem bio ubitačan.

I intervjuu koji je dao za pariski portal „Sofot“, Mateja Kežman je rekao da nije zaboravio period u dresu „Svetaca“:

– Dolazak u PSŽ je bio ostvarenje sna, pre svega zbog Pariza, a i tu su bili Raija, Žorž Vea… Pol le Gven, trener PSŽ u to vreme, me nije voleo, zato nisam uspeo tamo, iako mi je nejasno zašto.

TOMIĆ: Javoru više odgovaraju uslovi, imaju za čim da žale

Kežman je sa Parižanima igrao protiv Mančester Sitija u okviru Lige Evrope, u sezoni 2008/09, pre nego što su ovi timovi postali igračke bogataša:

SLS: Partizan sačuvao tradiciju i napravio veliki korak ka drugoj poziciji (VIDEO)

– U, da, sećam se toga, velika utakmica. Bilo je 0:0, ali dobar meč, iako mnogo manje novca je bilo uloženo. Danas je drugačije. A mislim da je PSŽ favorit, igraju napadački sa Blanom na klupi, agresivni su, a i odbrana im je odlična, rekao je Kežman o šansama timova pred međusobni duel, da bi zatim, na pitanje kakav bi tandem bio sa Ibrahimovićem, dao odgovor koji puca od samopouzdanja:

– Bili bismo strašan tandem, nezaustavljivi! Naravno, kada bih igrao u onoj formi iz PSV ili Atletika, rekao je za kraj je Kežman.

(Youtube/CafeBAC)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter