Kako se bliži Skupština u FK Partizan sve je zanimljivije u izbornoj trci, a opozicija predvođena Nenadom Bjekovićem dobila je pojačanje.

Izborna Skupština se bliži, ostalo je još samo šest dana do najavljenog dana ‘D’, a još se ni u magli ne nazire ishod. Međutim, znaci nervoze kod vladajuće garniture su već primetni, a to pokazuje panika koja vlada za svoje položaje unutar aktuelne Uprave.


Naime, ‘Kurir’ piše da je Žarko Zečević održao sastanak sa članovima Radne zajednice i zapretio da će oni koji ne podrže njegovu struju na klupskim izborima izgubiti posao. Zbog toga je među zaposlenima zavladala panika i u strahu su napustili sastanak.

I TO SE DESILO: Grobari nisu protiv uprave!? (VIDEO)

Prethodnih dana se govorilo da jednu struju u Partizanu predvodi Žarko Zečević, vladar ‘iz senke’, dok drugoj pripada njegov nekadašnji saborac i direktor iz vremena najvećih uspeha kluba, Nenad Bjeković. Upravo bivši sportski direktor crno-belih predvodi opoziciju koja kuje velike planove za predstojeće izbore.

Zbog toga je u svoj krug ljudi od poverenja Bjeković dodao i dugogodišnjeg predsednika Partizana, Dragana Đurića, koga je aktuelna garnitura zamenila na čelu kluba iz Humske u decembru 2014. godine. Opozicija veruje da će to biti ključan momenat u izbornoj trci ka konačnoj pobedi.

– – Imamo 36 potpisa, s tendencijom da ih bude još pet-šest – izjavio je Đurić za ‘Žurnal’.

PROMENIO PLOČU: Trener koji je uveo Parizan u Ligu šampiona bi ponovo u Humsku, šta kažu Grobari?

Podsećamo, Partizanova Skupština broji 65 mesta. Đurić je najavio kako će se odvijati događaj 12. aprila.

– Neću biti prisutan 12. aprila na sednici Skupštine, već 27. aprila, jer na prvoj Skupštini neće biti kvoruma – uveren je Dragan Đurić.

ILIEV VEĆ SPREMA ‘BOMBE’ ZA LETO: Do juna će biti sve gotovo