0
Evropske lige

TIJAGO SILVA: Zadržati Zlatana po svaku cenu!

Objavljeno: 05.04.16 u 10:47

Kapiten Pari Sen Žermena Tijago Silva izjavio je da predsednik kluba Naser Al Kelaifi mora da učini sve kako bi zadržao Zlatana Ibrahimovića.

Popularnom Ibri ugovor sa pariskim klubom ističe ovog leta, a ponude iz Premijer lige se gomilaju. Da se pita Tijago Silva Šveđanin bi ostao u prestonici Francuske.

– Ne govorim ovo zato što mi je prijatelj, ali ne mogu da zamislim PSŽ bez Zlatana. On je neprocenjiv za naš tim. Protivnici se bore da uspostave kontrolu nad njim. Jednostavno, premudar je i njegovo kretanje je inteligentno. Raspravlja se o tome da je ostario, ja bih rekao da je postao iskusan. Da sam ja predsednik kluba produžio bih mu ugovor na još godinu ili dve. Unikat je, takav više ne postoji. Čak i u 34. ima ogromnu strast za fudbalom.

Sam Zlatan je jednom prilikom izjavio da ostaje u Parizu jedino ako se umesto Ajfelove kule sagradi statua sa njegovim likom.

U nastavku konferencije Brazilac je nahvalio i Anhela Di Mariju,

– Mnogo smo napredovali ove sezone. Držimo loptu mnogo bolje i unapredili smo se i tehnički i taktički. Mnoge zasluge za to dugujemo Di Mariji. Jak je u situacijama jedan na jedan, provocira protivnika i destabiliše ga. Uvek je pretnja za protivnički gol.

Pošto su već osvojili titulu u Francuskoj, pažnja igrača PSŽ.a je okrenuta utakmicama četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester sitija.

Na tu temu Silva je izjavio:

– Dobro nam ide, ali moramo da radimo još snažnije. Moramo da odigramo slično kao protiv Čelsija ako želimo da uđemo u polufinale.

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter