2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN U PROBLEMU: Bez ključnih igrača na Javor

Objavljeno: 05.04.16 u 19:14

Povreda i povišena temperatura muče igrače Partizana.

Partizan će na gostovanju ekipi Javora u Ivanjici sigurno igrati bez krilnog napadača Alena Stevanovića koji je u na meču sa Radnikom povredio palac na nozi.

Neizvestan je bio i  nastup Miroslava Vulićevića ali po odluci doktora crno-belih Rosića može da nastupi  u sredu, ali će Ivan Tomić ipak prednost dati Ivanu Bandalovskom. Vulićević je meč protiv Surduličana propustio zbog povišene temperature.

 

0
0

2 Komentara

  1. Partizan cilja cetvrto mesto u „regulari“ da bi igrao Derbi na JNA! Zato treba da ili izgubimo ili remiziramo dole sa Javorom, a onda da vidimo kako do cetvrte pozicije. Moramo prepustiti Cuki i Borcu, odnosno Radnickom drugo i trece mesto….Ovo prvenstvo su svakako pojeli vukovi, vreme je da kajmak pokupimo ispred njih i da u plejofu obezbedimo ono sto je glavni zadatak-evropski ciklus! Zato molim navijace Partizana da malo reteriraju i ukljuce razum i shvate realni interes, jer…jer je sve u realnom interesu. Uzeti im novac ispred nosa-to je sveta duznost kapitena i momaka! Ponavljam, u plejofu da zgazimo boraniju i usput osvojimo kup! Srecno, ovi ciljevi su realni i dostizni!

    0
    0
    Odgovori
  2. Izvini a koji su to ključni igrači?Vulićević je rezerva i nije odigrao nijednu tekmu u prolećnom delu a Stevanović je postigao samo jedan gol u nastavku a mislim da nema ni jednu asistenciju,iako je igrao na svakoj tekmi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter