0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPREMA SE SLAVLJE: Surduličani još jednom časte svoje navijače

Objavljeno: 04.04.16 u 16:12

U Humskoj su imali veliku podršku i to od strane trubačkog orkestra, pa će već u narednom meču Radnik nagraditi svoje Surduličane za vernost.

U okviru 29. kola Superlige Srbije, na gradskom stadionu u Surdulici, u sredu, 6. aprila, sa početkom u 16 časova sastaće se Radnik i Jagodina. Za domaći tim će to biti izuzetno važan meč, s obzirom da im predstoji velika borba za plej-of.

Ukoliko bi već u sledećem kolu koje će se kompletno održati u sredu od 16 sati, Radnik slavio pobedu, a Javor bude poražen na svom terenu od Partizana, Surduličani bi slavili istorijski uspeh i plasman u plej-of.

Zato su iz Uprave Radnika odlučili da privuku gledaoce otvaranjem kapija svog stadiona, kako bi se u što većem broju proslavio eventualan plasman među osam najboljih timova u Srbiji.

Besplatne ulaznice mogu se preuzeti na pultu TO Surdulica u centru grada i to od utorka u vremenu od 10:00 do 14:30 i na dan odigravanja utakmice od 10 sati pa do početka susreta. Na stadion mogu ući lica isključivo sa primerkom besplatne ulaznice, dok je licima ispod 18 godina ulaz dozvoljen samo u pratnji roditelja ili staratelja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter