0
Evropske lige

(PRE)SKUPI DŽEJMS RODRIGEZ: Real odredio cenu za Kolumbijca

Objavljeno: 04.04.16 u 18:30

Kolumbijac se nije snašao u glavnom gradu Španije, te se „kraljevski klub“ izjasnio po pitanju količine novca koju zahteva za usluge svog fudbalera.

Kako su Mančester junajted i Čelsi pokazali interesovanje za Džejms Rodrigeza, Real je odredio cenu od 75 miliona evra, javlja britanski „Miror“.

Ofanzivni vezni fudbaler zaradio je poziv „kraljevskog kluba“ svojim blistavim partijama u dresu reprezentacije Kolumbije tokom Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, ali se sada očekuje da će karijeru nastaviti van Madrida, a najverovatnije i Španije, kako se nije snašao u dresu Reala.

Mančester junajted i Čelsi su navodno pokazali interesovanje za 24-godišnjeg fudbalera, a sada su i upućeni u to koliko će novca morati da izdvoje za njegove usluge.

Svojevremeno je i Juventus bio „zagrejan“ za Kolumbijca ali su iz Torina odustali od eventualnog posla, upravo zbog visoke cene koju su postavili Madriđani.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter