14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIEV VEĆ SPREMA ‘BOMBE’ ZA LETO: Do juna će biti sve gotovo

Objavljeno: 03.04.16 u 16:07

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev u ošpširnom intervjuu datom za portal Mondo govorio je uglavnom o jučerašnjoj utakmici protiv Radnika.

Mladi funkcioner je izrazio zadovoljstvo igrom ekipe, ali i činjenicom da se po njegovom mišljenju publika vraća na stadion u Humskoj.

Međutim, Iliev je svestan da postoje i nedostaci te zbog toga se već radi na dovođenju novih igrača.

– Užurbano radimo na prelaznom roku za leto i verujem da ćemo do početka juna imati zaokruženu priču, otkrio je Iliev.

Novinara koji je radio intervju zanimalo je da li u ekipi iz Surdulice ima igrača za Partizan.

– Da. Radnik je jedan od klubova koji ima interesantne igrače za nas, rekao je sportski direktor crno-belih koji je posebno pohvalio golmana Bojana Šaranova koji je u subotu sprečio goste da dođu i do ubedljivijeg vođstva nakon čega je usledio preokret.

Navijači Partizana su juče imali i prvoaprilsku šalu, jeste li videli o čemu se radi?

0
0

14 Komentara

  1. A ti samo polako! Tek ce da odjeknu prave bombe, a vi koji ste se pomolili iz rupe , glodjovici, samo polako! Sledi glasanje-svaki grobar zna sta mu je ciniti! Sve ce biti naplaceno vrlo brzo, a ponovo cemo vas zalediti na duzi vremenski period! Prosli ciklus od sedam prvenstava je nista prema onom sto vam sledi! Severni medvedi ce morati da isele na severni pol! Vi niste ni svesni sta vam sledi…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Hahahahaha u ivice al me nasmeja svaka cast Za onog crnca pozadi ali pust vise tu rec samo ti neke bombe u ustima dovedi ti dobre igrace a bombe bacaj na Kosovo da albanci beze sa kosova

    0
    0
    Odgovori
  3. Neverovatno je koliko su cigosi opsednuti Partizanom da idu dotle da se prodaju kao kao PFC klupska opozicija i sve cine sa komentarima da naprave pometnju i ionako veliki galimatijas u klubu. Ali, ja se nadam da u Klubu razumeju tu vrstu „burgera“ i da ce se izboriti sa takvom vrstom „srpskog marketinga“!
    Ilijev dobro radi, ima osecaj za pravog igraca i zna sta timu treba da bude mnogo bolji sa nekoliko poteza. A tu je i Ivan pa ce pod garancijom sve to biti sredjeno do sledeceg sampionata i evro-ciklusa. Licno bih zamolio navijace PFC za malo strpsljenja. jednostavno, nas treba da interesuje samo prelazni, igra tima i uspesi, ostalo prepustimo strukturama u Klubu. Nije nase da biramo predsednika i derektore, zna se ko to radi. Tako se radi u svakom ozbiljnom klubu.Po mojem skromnom misljenju mi trebamo tri-cetiri bas dobra igraca, posebno nam je desperatno potrebna jedna moreirovska desetka te jedan kleovski profil centarfora. Mislim da e Ivica blizu da napravi pravu stvar sa dovodjenjem Sume i Tawambe. Napokon , kao mali podsetnik, uvek igraca koji odlazi mora zameniti makar malo bolji, a uvek teziti najboljem. Bude li isao Brasanac i Jevtovic, logicno da trebamo zamene, ali bolje od njih! Fokus treba staviti na fudbalski talenat , ali i energeticnost igraca i njegove brzinske osobine. Meni se poodavno dopao onaj Owusu, bas dobar momak , izuzetno brz i spretan, neumoran a i dobro razume i oseca prostor…
    Partizan se hitno treba resiti Bozinova, nema od njega vise igraca, on je napadnut salom, kilaza ga osvaja i tu nece nikad vise biti ni priblizno igraca kakav je bio pre.Ako Klub nalazi da i Fofana nije igrac za velika ocekivanja , resiti se i njega, te pored Tawambe kupiti upravo malog Owusua.

    0
    0
    Odgovori
  4. Pricajte vi sta hocete, ali ja mislim da je ova uprava uradila dobar posao ovog prelaznog roka. Glavni problem Partizana bila je odbrana koja je bila katastrofalna, sad je solidna sto je zasluga jednim delom i uprave koja je uspela da dovede kvalitetne igrace u situaciji kad je izgubljena titula na minus 26 na polusezoni. Napad je ostao malo slabiji jer su se u klubu okrenuli mladjim igracima i svojoj skoli, sto mi je drago.

    0
    0
    Odgovori
    • Videli smo protiv Radnika,koliko je dobra odbrana.Onaj crnja i Deletic su se sprdali sa vasom odbranom u prvom poluvremenu.Kasnije je neko usao u svlacionicu i rekao im da povuku rucnu jer je dogovoreno iz 2-1.Napad i nemate,njega nema potrebe da komentarisem.Kad neko pocinje utakmice bez klasicnog spica i to na vise utakmica za redom,ne vredi ga ni komentarisati.Trener veze nema i igrati sa laznim spicem,moze neki tim koji se bori za opstanak,kad ode na gostovanje nekom od vodecih a kod kuce ni takvi ne igraju bez spica.

      0
      0
      Odgovori
  5. Ako Radnik ima interesantne igrače za FC Partizan, onda druže ti iznad običnog skauta ne smeš imati mesto u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije to kiseo osmeh,druze.Covek je na opijatima i jednostavno ga tako nesto tera.Cirkus od kluba kao i od direktora.Zasmejavao nas je citave zime sa svojim bombama i evo ga opet a nema ni petardu u timu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter