2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Vojvodina prekinula Zvezdin pobednički niz, Benfika ostala nedostižna (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.16 u 20:00

U derbiju 28. kola Superlige Srbije, Vojvodina i Crvena zvezda igrali su nerešeno 0:0.

Pobednički niz Crvene zvezde od 24 uzastopne pobede je prekinut. Tako je za crveno-bele rekord Benfike ostao nedostižan, ali će sigurno ovo što su uradili izabranici Miodraga Božovića ostati dugo upamćeno. Što se same utakmice tiče, može se reći da su oba tima podbacila i da smo od očekivane fešte videli samo prosečan meč.

Prvo poluvreeme na „Karađorđu“ bilo je za zaborav. Za 45 minuta igre videli smo dve poluprilike, po jednu sa obe strane. Već u 4. minutu defanzivac „stare dame“ Pankov se našao sam ispred golmana Kahrimana, ali je promašio celu loptu. Posle toga usledilo je zatišje sve do 40. minuta kada je Le Talek šutirao glavom daleko preko gola.

Drugo poluvreme donelo je nešto više prilika u početku. Već u 53. minutu Vijeira je šutirao iz prve posle sjajnog prijema na grudi, ali je lopta otišla preko gola. U međuvremenu Vojvodina je tražila penal, pošto je Luković igrao rukom, ali sudija Grujić nije pokazao na „belu tačku“. U 55. minutu Vijeira je imao najveću šansu na utakmici, ali je sa svega pet metara šutirao pravo u Kordića. Do sledeće polušanse čekalo se do 74. minuta kada je udarac oprobao Babunski, ali je lopta završila na južnoj tribini.


Sut sjajnog Babunskog zavrsio tik pored stative… by goal365hd

Veliku priliku Crvena zvezda je imala u 81. minutu kada je Babunski napravio sjajan soloprodor, šutirao sa nekih 17 metara, ali tik pored stative. Vojvodina je do gola mogla u 90. minutu, ali je posle centaršuta Nastića, Ašćerić slabo šutirao glavom. Zvezda je poslednju šansu za pobedu imala u 94. minutu kada je Ibanjez iz kornera pokušao direktno na gol, ali Kordić nije bio uspavan.

Na kraju 0:0 kojima nezadovoljnija može biti Crvena zvezda zbog prekida sjajne serije. Ipak, crveno-beli su posle 28 utakmica ostali neporaženi i prvo mesto im naravno nije ugroženo, dok je Vojvodina nastavila da ređa remije ovog proleća.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion: Karađorđe
Sudija: Danilo Grujić

VOJVODINA: Kordić – Nastić, Pankov, Miletić, Antić – Maksimović, Sekulić – Malbašić, Meleg (Vukčević), Babić – Trujić (Ašćerić).
CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Silva, Luković, Ibanjez – Le Talek, Donald – Plavšić (Babunski), Katai, Srnić (Ristić), Vijeira (Sikimić).

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 28. kolo
Rezultati:

Spartak – Radnički Niš 1:2 (0:0)
(Milošević 87 – Đuričković 52, Jovanović 71)

Metalac – Borac Čačak 2:0 (2:0)
(Kajsedo 15, Stojanović 45+1)

Novi Pazar – Voždovac 1:1 (0:0)
(Šarac 70 – Marinković 83)

Partizan – Radnik 3:2 (0:2)
(Vlahović 54, Ilić 65, 70 – Ovusu 20, Deletić 34)

Rad – OFK Beograd 1:1 (1:0)
(Bates 28 – Avramovski 62)

Jagodina – Čukarički 1:3 (1:1)
(Lečić 45+2 penal – Đurić 24, Radonjić 71, Pavlović 78)

18.00 Vojvodina – Crvena zvezda

Odigrano u petak:

Mladost Lučani – Javor 1:1 (1:0)
(Jovanović 5 – Docić 55)

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

2 Komentara

  1. Nema veze,ionako ne moze niko sve da dobija.Moralo je jednom i to da se desi.Sad krece nova serija od 9 utakmica i 9 pobeda do kraja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter