0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STEVAN MOJSILOVIĆ: Izlazimo na teren da osvojimo tri boda!

Objavljeno: 01.04.16 u 17:09

Trener Jagodine Stevan Mojsilović rekao je danas je Čukarički favorit u sutrašnjoj utakmici 28.kola Super lige, ali i da očekuje maksimum od svojih fudbalera da bi došli do pobede ili remija.

– Čukarički je jako dobra i organizovana ekipa, prepuna iskusnih, talentovanih i perspektivnih igrača i reprezentativaca. Čukarički je jako dobro organizovan i stabilan klub. Sigurno da su po igračkom sastavu među prve tri ekipe u Srbiji – rekao je Mojsilović novinarima u Jagodini.

Domaća ekipa ima mnogo problema sa sastavom tima, pošto zbog suspenzija i povreda neće moći da nastupi čak 10 igrača.

– S druge strane, ne bismo se bavili fudbalom kada ne bismo očekivali da će Jagodina dati svoj maksimum u taktičkoj disciplini, u trci, u borbenosti. Pohvalio bih igrače da rade jako dobro na treninzima. Očekujem da će ekipa dati maksimum u svakom pogledu i u takvoj situaciji možemo da očekujemo da napravimo dobar rezultat, a to je pobeda ili nerešeno – rekao je Mojsilović.

Fudbaler Jagodine Marko Mirkailo je rekao da se nada da će ekipa opravdati poverenje trenera.

– Izlazimo na teren da uzmemo tri boda. Čukarički je u gornjem delu tabele. Mi se borimo za opstanak i zato se nadamo pobedi – rekao je Mirkailo.

Utakmica 28.kola Super lige Srbije između Jagodine i Čukaričkog igra se u subotu na Gradskom stadionu u Jagodini od 18.00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter