0
Evropske lige

VEROVALI ILI NE, ODE ‘LORD’: Volfzbugr otpustio Bendtnera

Objavljeno: 31.03.16 u 18:18

Nemački klub ne računa više na Danca, koji je ove sezone postigao dva pogotka u Bundesligi.

Niklas Bendtner je na izlaznim vratima Volfzburga, jer kako mu je iz klub javljeno više ne mora da se pojavljuje na treninzima prvog tima.

Nekadašnji napadač Arsenala se nije najbolje snašao u Nemačkoj od kako je 2014. godine postao član „vukova“, a ove sezone imao je problema i sa disciplinom jer je u više navrata kasnio na treninge tima.

Danac je takođe „zabrljao“ kada je na više socijalnih mreža objavio sliku svog automobila marke „Mercedes“, što je posebno naljutilo čelnike klub jer je dobro poznato da je glavni sponzor ove nemačke ekipe „Folksvagen“ .

Reprezentativac Danske već nedeljama trenira sam, a sada je i u potpunosti isključen od treniranja sa prvim timom.

Sportski direktor nemačkog Bundesligaša Klaus Alofs očekuje da će se u kratkom roku doneti konačna odluka o budućnosti 28-godišnjeg fudbalera.

– Trenutna situacija ne predstavlja satisfakciju ni za jednu od uključenih strana i ne sme se dozvoliti da ostane premanentna. Iz tog razloga, ponovo smo se našli u sredu i vodili razgovore zajedno sa njegovim agentom u potražnji za rešenjem, rekao je Alfos u intervjuu za nemački „Bild“.

– Odlučili smo da do daljnjeg ne mora da dolazi. Činjenica da je sam trenirao već nedeljama je nešto sa čim bi želili da nastavimo, dodao je sportski direktor Volfsburga Klaus Alofs.

Bendtner je ove sezone u svim takmičenjima oblačio dres tima sa „Folksvagen arene“ u 19 navrata, za to vreme postigavši četiri pogotka.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter