6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTPISAN PREDUGOVOR: Partizan odabrao prvo pojačanje za narednu sezonu

Objavljeno: 31.03.16 u 09:47

Drugi deo ove sezone Partizanu služi kako bi što bolje spremio tim za narednu odnosno kako bi trener Ivan Tomić odabrao igrače na koje bi mogao da računa u šampionskoj trci.

Istovremeno traže se i pojačanja, a kako saznaje Sport prvo je pronađeno u blizini tačnije u Voždovcu iz kog bi među crno-bele trebalo da stigne 24-godišnji Milan Radin.

Tomić je defanzivnog vezistu primetio na pripremama na Kipru gde je ovaj igrač bio na probi u ruskom Arsenalu iz Tule, a kako mu je taj posao propao odlučio je da drugi deo sezone provede u Voždovcu.

Kako je Radin potpisao samo šestomesečni ugovor sa „zmajevima“ to znači da bi u klub iz Humske stigao bez obeštećenja, prenosi Sport.

Radin je ponikao u Borcu iz Šajkaša, a potom je igrao za Novi Sad, Jugović, Sentu, Radnički iz Nove Pazove i lučansku Mladost, da bi tokom zime pojačao Voždovac za koji je do sada odigrao pet utakmica.

0
0

6 Komentara

  1. Nepratite vi dragi moji dobro fudbal. Mali je cudo.Jovetic je lep ali za svatove a ovo dete je poput Duljaja. Videcete vec. Ceo zivot podcenjujemo svoje. Milane samo napred bez kompleksa od ovih strucnjaka sto su i fizickog bili oslobodjeni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa na toj poziciji imamo najvise igraca,svaki trener dovodi po dvojicu! Onda njegovi igraju i naravno kad za 6 meseci promenimo trenera onda sledeci opet dovede svoju dvojicu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter