4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI UDARAC NA FSS: Strasti u srpskom fudbalu se ne smiruju (FOTO)

Objavljeno: 30.03.16 u 20:37

Direktor omladinske škole Crvene zvezde ne krije bes zbog ponašanja FSS.

Nakon što je odbijen za PRO licencu, Dragan Mladenović je uložio žalbu, da bi, nakon što je dobio odluku sportskog inspektora, istu prosledio FSS.

Odgovor, prema sopstvenim rečima, nije dobio do danas:

0
0

4 Komentara

  1. E, ja sam sveti Pantelija koji daje licence! Jasno!?
    Kad je neki vas igrac postao trener od trenerskog imena i ugleda? Od vremena Muslina ne vidim nikog! Ako mislis na Pizona i Jankovica, samo mogu da se nasmejem jer je to blaga reakcija …!Tamo u stvari kod vas igraju sve goli …. a kako vas ono zovu? Pa sami ste se nazivali gancima pre nego sto vam je vas narodni heroj Arkanovic dao tursko ime! Kod Partizana igra intelektualna elita. Mi smo promoteri i najboljih trenera. Da li da ti nabrojim> Pa trebala bi cela stranica za to.I vas su trenirali, pocev od Cirica, Gojka Zeca, Vasovica …

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kad te vide dovoljno je da te odbiju! A tek, kad uzmu u obzir da dolazis iz nad..anog kluba koji glumi da je on fss a ne FSS , e tek onda nema snsi. Za licencu treba i sira lista kvaliteta , narocito da li dolazis iz takvog kluba ili ne!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter