1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SIVIĆ POSLE HOLANDIJE: Najbolja utakmica od kada sam selektor

Objavljeno: 29.03.16 u 11:13

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić zadovoljan je uprkos porazu od selekcije Holandije u prijateljskom meču u Španiji.

U utakmici odigranoj u Mursiji Srbija je imala nekoliko izglednih prilika za gol, ali nije uspela da zatrese mrežu Holandije koja je na kraju slavila trijumf minimalnim rezultatom.

Poraz nikako ne raduje nijednog trenera, ali srpski selektor Tomislav Sivić ističe odličnu partiju svojih izabranika kao najbolju od kada je on došao na klupu mlade selekcije.

– Ne radujem se kad izgubimo, ali ovo je bila najbolja partija otkako sam na klupi mlade selekcije. Odigrali smo u visokom ritmu i dobili odgovore na mnoga pitanja. Propustili smo nekoliko odličnih šansi za povoljniji rezultat – rekao je Sivić.

U mnogo važnijem meču Srbija je pre par dana lako savladala Andoru u kvalifikacijama i osvojila 13 bodova, dva manje od Slovenije, a šest manje od prvoplasirane Italije, s tim da oba tima imaju po utakmicu više od ‘orlića’.

Do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ostalo je još četiri utakmice, a prvu narednu Srbija će igrati u septembru na gostovanju Italiji, posle čega bi sve trebalo da bude jasnije.

0
0

1 Komentara

  1. E ljudi ko vas bre sve postavlja za selektore . SIVICI .CURCICI I KO TI ZNA VISE KO SVE NECE DA VODI OVU JADNU ZEMLJU . .
    IDITE BRE VISE AMAN .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter