6
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVA PRILIKA: Mitrović se obrukao pred golom Estonije (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.16 u 18:35

Tek posle pola sata igre na meču u Talinu reprezentacija Srbije je došla do prve ozbiljne prilike u kojoj se našao Aleksandar Mitrović.

Odlično je centarfora „orlova“ uposlio Filip Kostić centaršutem sa leve strane, ostao je Mitrović sam oči u oči sa golmanom Estonije Aksaluom, ali nije uspeo da ga nadmudri.


(Izvor: Dailymotion/Goal 365 HD)

Posle 30 minuta igre rezultat je 0:0, a imala je i Estonija dve dobre prilike preko Tenistea i Zenjova.

0
0

6 Komentara

  1. Srebenda šta je tu čurćić kriv?dok su menadžeri u savezu i u klubovima nema fudbala počgledaj ove klince od 19 pusiona otislo preko granice i zabole njih vise za te drzavne ekipe milioni su njima u glavi.e dok god se nezabrani odlasci preko grane tako ce nam biti.čurćić je jedini prihvatio tog posla jer nece niko.

    0
    0
    Odgovori
  2. OVO JE BRUKA OD TIMA.ESTONCI NAM PRETE PRED GOLOM,DRIBALAJU. BRUKA,BRUKA,MENJAJTE EKIPU,VEROVAO SAM DA MOZE NESTO DA SE PROMENI,A MI STREPIMO OD ESTONACA???????????
    GLEDAM I NE VERUJEM, PA HOCE LI TAJ MITROVIC JEDNOM BITI IZBACEN IZ TIMA,NEMA POJMA O FUDBALU,CEKA DA MU PADNE NA GLAVU LOPTA I TO DA BUDE NA GOL LINIJI???
    MENJAJTE IGRACE VISE JBM VAM FUDBAL VAS.
    BRUKA!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter