0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

OMLADINCI BEZ EP: Poraz Srbije od Francuske uz dva crvena kartona i poništen gol (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.16 u 17:06

Reprezentacija Srbije do 19 godina nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, nakon što je poražena od Francuske sa 1:0.

Fizički dominantni, Francuzi su bez većih problema uspeli da liše Srbiju puta na šampionat Evrope.

Mada nije ni Srbija bila bez šansi – Luka Jović i Borko Duronjić su se propisno obrukali u par navrata. No, krenimo redom.

Srbija je prva došla do gola, kada je u 16. minutu Ivan Šaponjić pobegao odbrani Francuske, pri čemu se našao u minimalnom ofsajdu, pa je, uprkos golu, rezultat ostao 0:0.

(Youtube/Sports Highlights)

Francuzi su maksimalno koristili svoju snagu i sjajnim postavljanjem totalno odsekli Jovića i Šaponjića od ostatka ekipe, dok su do svojih prilika dolazili koristeći svoju fizičku nadmoć.

Iako se naša reprezentacija branila sjajno, Francuzi su zamalo poveli pred kraj prvog poluvremena, kada je loptu iz mreže „izvadio“ Milenković, ali se ispostavilo da je samo odložio egzekuciju.

U 41. minutu, Mbape je iskoristio priliku u kojoj se našao i rutinski poslao loptu pored Milinković-Savića.

(Youtube/Planeta SportaTV)

Do kraja meča, uz spomenute promašaje Jovića i Duronjića, Srbija je pokazala nemoć i kroz crvene kartone Vojnovića i Šaponjića.

Na kraju, zaslužena pobeda Francuske i plasman na Prvenstvo Evrope

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter