4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JEDINA DOBRA VEST: Srbija prekinula niz poraza, Kolarov doneo pobedu ‘orlovima’ (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 29.03.16 u 19:51

Nakon tri vezana poraza fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da zabeleži pobedu i to na gostovanju u Talinu selekciji Estonije – 1:0 (0:0).

Prvih 45 minuta proteklo je u prilično slaboj igri oba tima, a tek povremeno mogli smo da vidimo uzbuđenja pred dva gola. Više šansi imali su domaći, čak dve, ali je oba puta odlično reagovao Stojković, dok je na drugoj strani priliku za pogodak u 29. minutu propustio Aleksandar Mitrović.

Nešto bolje „orlovi“ su otvorili drugo poluvreme, ali su udarci sa distance uglavnom završavali van okvira gola, a kada bi ipak pogodili cilj Aksalu nije dozvoljavao da bude savladan.

U 72. minutu Srbiji je poništen čist pogodak pošto je pomoćni sudija izmislio igranje rukom Rajkovića pre gola Ivanovića, ali nije mogao da reaguje 10 minuta kasnije kada je Aleksandar Kolarov odličnim udarcem sa perko 25 metara iz slobodnog udarca konačno zatresao mrežu rivala.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

Uprkos pobedi teško da igra naše selekcije ponovo zaslužuje prelaznu ocenu pa je pitanje da li će ljudi koji su zaduženi za to konačno preseći i zahvaliti se selektoru Ćurčiću koji je i danas insistirao na tome da od početka igraju Matić i Kolarov iako neće moći da računa na njih na početku kvalifikacija zbog suspenzija.


(Izvor: dailymotion/Goal 365 HD)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Estonija – Srbija 0:1 (0:0)
(Kolarov 82)

Stadion: Le Kok arena (Talin)
Gledalaca: oko 6.000
Sudija: Arnold Hanter (Severna Irska)
Žuti kartoni: Brašanac (Srbija)

Estonija (4-5-1): Aksalu – Teniste (60 Kams), Jager, Mets, Pik – Zenjov, Antonov, Baranov, Kalaste (46 Puri), Vasiljev – Anier

Srbija (4-2-3-1): Stojković – Ivanović, Ni. Maksimović (46 Spajić), Rajković, Kolarov – Milivojević (82 Ne. Maksimović), Matić (64 Brašanac) – Tošić, Ljajić, Kostić (75 Đuričić) – A. Mitrović (90 Stojilković)

[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. BRUKA BRUKA BRUKA BRUKA!!!!!
    TOLE-PARTIZANNVAC
    SAVO MILOSEVIC-PARTIZANOVAC
    RADOVAN CURCIC-PARTIZANOVAC
    A.MITROVIC – PARTIZANOVAC
    BRASANAC-PARTIZANOVAC
    STOJKOVIC-PARTIZANOVAC
    ————
    Ljajic
    Kolarov
    Ivanovic
    Tosic
    Sulejmani
    Matic VEKOVIMA TU.
    KLUPA NE ULAZI

    PA DOKLE VISE??? IMAMO X IGRACA A VI FORSIRATE ISTE??PA VALJDA SU PRIJATELJSKE ZA NOVATLICA!!
    TOLE,DOSTA JE BILO!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Sve ste rekli svaka cast ,pridruzujem se konstatacijama. Velika bruka i sramota a druge golmane valkda zvao da nose lopte

      0
      0
      Odgovori
  2. Sramota od selektora.Sta taj covek radi,verujem da ni on sam ne zna.Igraci koji nemaju pravo da igraju prve utakmice u kvalifikacijama,Kolarov i Matic,redovno pocinju a jedan igra ceo mec,kao da ne postoje drugi igraci.Takodje,selektor omalovazava ostale golmane.Zar je normalno da jedan golman brani dve prijateljske utakmice po 90 min.?Slicno je i sa sirovinom na mestu spica Mitrovicem.Igra 90 min.a bolji igrac u boljoj formi od njega,ulazi zadnja 2 min.Dokle da se vise forsira neko,ko nema pojma sa fudbalom,koji je odigrao vec 20-tak utakmica u reprezentaciji i dao samo 2 gola.Toliko postizu stoperi ili bekovi koji izvode slobodnjake.Valjda je shvatio svako da on nije opcija za reprezentaciju,cak ni za klupu.Ako je bio dogovor da igraju 17 igraca,zasto su pojedini ulazili na 2-3 min.do krajau prijateljskoj utakmici,zar nisu zasluzili minimum pola sata,ako ih vec ne pusta po citavo poluvreme.Pod hitno smeniti ceo savez i selektora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter