1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KUZMANOVIĆEVIM STOPAMA: Reprezentacija dobija pojačanje iz inostranstva

Objavljeno: 27.03.16 u 23:59

Prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije Švajcarske, ali je ipak odlučio da zaigra za reprezentaciju zemlje svojih predaka.

Dvadesetrogodišnji fudbaler Darko Jevtić uskoro bi mogao da obuče dres  „orlova„. On je u petak uveče u Poznanju razgovarao sa potpredsednikom FSS Savom Miloševićem i selektorom Radovanom Ćurčićem

Prve fudbalske koraka jevtić je poput Zdravka Kuzmanovića napravio u Bazelu za koji je nastupao od 2001. do 2014. godine. Zatim je godinu dana proveo u Vaker Insbruku, a onda odlazi u poljski Leh.

U izjavi za „Kurir“, Darko Jevtić je istakao da je presrećan što će nastupati za Srbiju:

– Srbija je moja zemlja, bila bi mi čast da zaigram za reprezentaciju ako dobijem poziv selektora Ćurčića. Verujem u sebe, navikao sam da se borim i tako krčim sebi put u karijeri. Nije mi nikada bilo lako, pa me zato ne plaše ni forma „orlova“ ni očekivanja navijača, kaže Jevtić

Pojačaće vezni red reprezentacije, tako da će zaigrati pored Matića i Ljajića:

– Gledao sam utakmicu protiv Poljske. Nedostajalo je i malo sreće da bi rezultat bio povoljniji protiv veoma jakih Poljaka. Ako me pitate da li bih mogao da pomognem, rekao sam već da verujem u sebe, ali verujem i u igrače koji su trenutno u reprezentaciji. Voleo bih da zaigram pored Ljajića, Matića i ostalih, zaključio je Jevtić.

0
0

1 Komentara

  1. Sinko, razgovaraj sa nekim ozbiljnim i postenim covekom a ne sa ovima koji su upropastili ono malo sto je ostalo od fudbala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter