3
Evropske lige

FOTO: fc-enisey.ru

SAMO REČI HVALE: Trener Zenita uporedio Jovanovića sa zvezdom Liverpula

Objavljeno: 27.03.16 u 20:16

Mladi reprezentativac Srbije Vukašin Jovanović od pre nekoliko nedelja član je drugog tima Zenita čiji trener Vladislav Radimov u njemu vidi fudbalera za velika dela.

Iskusni stručnjak je uporedio bivšeg štopera Crvene zvezde sa prvotimcem Liverpula Martinom Škrtelom.

Vukašin je veoma dobar fudbaler, talentovan i perspektivan. Ako se prisetimo Škrtelovih početaka u Zenitu mislim da možemo da ih uporedimo. Odlično kontroliše loptu, dovoljno je fizički jak i razume igru. Predviđam mu veliku budućnost. Nije nemoguće da pogrešim, ali gotovo sam uveren da ga očekuje sličan put kao što je imao Martin, rekao je Radimov za zvanični sajt kluba iz Sankt Peterburga.

Slovak je u Zenit stigao kao 20-godišnjak 2004. godine i u klubu je proveo četiri sezone nakon čega je usledio transfer u Liverpul vredan 6,5 miliona funti.

0
0

3 Komentara

  1. Toliko je dobar da ce vec na leto da ga proslede dalje. Tacna je informacija da su Rusi razocarani, pa 2 meseca je tamo a minut nije zaigrao. Njegova prodaja je najbolji Ofkanov potez

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter