2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PIŠU O SRBIJI: ‘Frans fudbal’ našao zamenu za Ibru u Partizanu, a evo i zašto Živković nije u PSŽ-u

Objavljeno: 27.03.16 u 12:50

Specijalizovani francuski fudbalski magazin „Frans fudbal“ objavio je tekst u kome se navodi da su „sveci“ pronašli zamenu za Zlatana Ibrahimovića u Srbiji.

Šveđanin napušta PSŽ, pitanje je samo gde, da li ide u Kinu ili na Old Traford? I dok se spekuliše o tome gde će se Ibrakadabra preseliti, PSŽ traži zamenu. Ako je verovati „Frans fudbalu„, već ju je našao i to u Partizanu. Naime, tekst je namenjen supertalentovan napadču Partizana, Dušanu Vlahoviću, kome je tek 16 godina, ali već igra za prvi tim. Francuzi podsećaju na sjajan rad Partizanove škole fudbala i napominju da su iz nje izašli talenti poput Predraga Mijatovića (greška kolega iz Francuske), Stevan Jovetić i Adem Ljajić. Parižani po svemu sudeći prate Vlahovića, kako bi ga jednog dana doveli na Park Prinčeva.

FOTO: FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

Takođe, u tekstu se pominje i svetski omladinski šampion Andrija Živković, koji je trebalo na nagovor Danijela Ljuboje da stigne u Pariz. Ipak, Francuzi pišu da je taj transfer pokvario štetan ugovor koji mladi krilni napadač ima sa tri strane Partizanom, Pinijem Zahavijem i menadžerom…

0
0

2 Komentara

  1. Dok ce se drugi pojacavati ova bagra od uprave ce rasprodavati nasu talentovanu decu za sicu i sto je najgore ni tu sicu Partizan nece videti.Verovatno ce zavrsiti u predizbornoj kampanji SNS-a.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter